EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 11.10.2018  /  Suvilahti TBA  /  Helsinki

Pelle Miljoona Oy: Uusien biisien julkaisubileet

Pelle Miljoona Oy: Uusien biisien julkaisubileet Liput
Takaisin

Ladataan…

Pelle Miljoona Oy:n alkuperäinen kokoonpano Pelle Miljoona, Andy McCoy, Sam Yaffa, Tumppi Varonen ja Ari Taskinen julkaisee 38 vuoden tauon jälkeen ns "wanhan liiton" singleajattelun mukaisesti kaksi uutta biisiä kerralla.

Torstaina 11.10. Pelle Miljoona Oy esiintyy julkaisun kunniaksi uudessa Suvilahti TBA -ravintolassa. Kyseessä ei ole täysimittainen konsertti, mutta ainutlaatuinen tilaisuus nähdä legendaarinen yhtye esittämässä ensimmäistä kertaa uutta materiaaliaan.

 

UUTTA MUSAA
Pellen laulama Sam Yaffan sävellys "Anna soihtusi palaa" ja Tumpin tulkitsema, Ari Taskisen sävellys "Tuulen viemää" ovat maistiaisia marraskuussa julkaistavalta viiden biisin "Anna soihtusi palaa" -ep:ltä, joka tulee olemaan saatavilla myös cd:nä ja 12"-vinyylillä.

Suvilahden jälkeen yhtye suuntaa Fuengirolaan esiintymään Fugefestissä la 20.10. Suomen kiertue käynnistyy to 14.11. Kuusankoskelta ja huipentuu la 19.1. Helsingin Jäähalliin.

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Facebook