EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.8.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Pelle Miljoona & Haminan Akustiikka

Pelle Miljoona & Haminan Akustiikka Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 7.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.2.2022 mennessä.

***
Pelle Miljoona on kotimainen legenda, joka tunnetaan mm. hiteistään Tahdon rakastella sinua, Moottoritie on kuuma ja Juokse villi lapsi.

Punk-legenda Pelle Miljoonan Haminan Akustiikka -kollektiivi syntyi vuonna 2019, kun Pelle ja haminalaiset muusikkoystävät päättivät tehdä albumin Pellen uusista ralleista. "Kosminen Keiju" -albumin äänitykset tehtiin JUUTV:n studiossa akustisilla soittimilla. Julkaisukiertueella bändin positiivinen groove valloitti yleisön ja sai soittajat jatkamaan esiintymisiä satunnaisesti. Pelimannihenkisen huippubändin biisilista sisältää uudempien kappaleiden lisäksi myös runsaasti Pellen vanhoja klassikoita.

Haminan Akustiikka:
Timo Hyle: kontrabasso, laulu
Juha Lampikari, rummut, laulu
Antti Lehtinen, puhaltimet, perkussiot
Pelle Miljoona: laulu, kitara, huuliharppu
Ella Tepponen: piano, laulu
Harri Tyni: kitara, banjo, mandoliini

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 20.8.2022 20:00.