EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.8.2024  /  Ravintola Laterna  /  Tampere

Pelkkä Poutanen

Pelkkä Poutanen Liput

Pelkkä Poutasta on kuvattu maanjäristykseksi, alkuräjähdykseksi, oivaltavaksi ja omaperäiseksi. Hänet tunnetaan akrobaattisesta äänestä, joka sisältää tekniikoita skandinaavisesta ja suomalais-ugrilaisesta kansanlaulusta kurkkulauluun. Hän sekoittaa erilaisia kansainvälisiä kansanperinteitä, live-elektroniikkaa, rootsia, taidepoppia, noisea ja laulumusiikkia luodakseen uusia jännittäviä äänimaisemia. Hän saa inspiraationsa asioiden tarkastelusta epätavallisista näkökulmista ja näkee siten genret työkaluina, joita voidaan käyttää instrumenttien tavoin.

Pelkkä Poutanen klo 21
Dj soittelee ennen ja jälkeen keikan.

Kuva: Risto Savolainen

Tampereen vanhimpiin ravintoloihin kuuluvan Laternan tarina jatkuu! Laterna on Tampereen keskustassa vanhassa jugend-talossa sijaitseva iltaravintola, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa, ruokaa ja juomaa keskiviikosta lauantaihin.

laterna.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Laterna avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02. Keittiö ja baari palvelee koko illan ajan.

Liput tarkistetaan tuntia ennen keikan alkua.

Laterna ei ota vastaan pöytävarauksia. Ravintolassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa
asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintola Laterna: [email protected] / 040 040 5180

Myynti loppuu 16.8.2024 21:00.