EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.4.2024  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Pekko Käppi & K:H:H:L

Pekko Käppi & K:H:H:L Liput

Pekko Käppi & K:H:H:L saapuu Tubaan 6.4.2024!

Vuoden Etno -ehdokkuudella Emma Gaalassa huomioitu Pekko Käppi & K:H:H:L kiertää keväällä Suomessa. Pekko Käppi & K:H:H:L on tamperelainen, Suomen folkrocktaivaan nykyhetken kuumin ja kovaäänisin nelikkö. Yhtye perustettiin jouhikkotaiteilijana ja laulaja-lauluntekijänä tunnetun.

Pekko Käpin Rammat jumalat levyn ilmestyttyä vuonna 2013. Sittemmin yhtye on tehnyt neljä levyä, saaneet moisista kiitosta sekä kiertäneet planeettaamme ristiin rastiin. Arvostettu englantilainen musiikkijulkaisu kuvaili yhtyettä lauseella: ”T. Rex of Finland”. 

Pekko Käpin huhmareeseen on heitetty ilmavaa folk -ilmaisua, bluesin juurekkuutta ja psykedelisvivahteista rockia. Maljamaisessa astiassa hienonnettu lopputulos on ihastuttavaa ja omaleimaisen nerokkaalla tavalla helposti lähestyttävän populaarimusiikin muottiin istutettua kansanmusiikkia. Livenä yhtyeen sointi yltyy helposti jopa hypnoottisesti, kun kepeän hengittävästi etenevät tunnelmat ja huojuvan vaivaton folk- soitanta ajautuu täysin huomaamattasi kuin omaa häntäänsä jahtaavan pillastuneen koiran kaltaiseksi raivokkaana junnaavaksi rock -paasaukseski. 

Pohjoista gotiikkaa sekä olevaisuuden mosaaikkipeilimaailman mantramaisia sirpaleita pärskyvät tarinat sulautuvat mitä mainiommilla tavoilla yhtyeen orgaaniseen voimaan, jota ei voi pysäyttää ja joka saa sielusi pikkulinnun tanssimaan.

Yhtyeen viides albumi Credo julkaistiin elokuussa 2023.


Pekko Käppi & K:H:H:L nähdään keväällä seuraavissa kaupungeissa: 

12.1. Kerubi, Joensuu 

13.1. Espoon Kulttuurikeskus, Louhisali

22.2. On The Rocks, Helsinki

15.3. Skenesali, Vantaa

16.3. G Livelab, Tampere

4.4. Selvä Pyy, Äkäslompolo

5.4. Musta Kissa, Rovaniemi

6.4. Tuba, Oulu

7.4. Vakiopaine, Jyväskylä

Tervetuloa keikalle!

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 21:45

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 6.4.2024 18:00.