EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.11.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Korjaamo 360°: Pekko Käppi & K:H:H:L

Korjaamo 360°: Pekko Käppi & K:H:H:L Liput

Pyhäinpäivänä 2022 Korjaamo 360° -klubilla nähdään Pekko Käppi & K:H:H:L!

Pekko Käppi & K:H:H:L on Suomen folkrock-taivaan kuumin ja kovaäänisin nelikko suoraan Tampereelta. Yhtye perustettiin laulaja-lauluntekijä Pekko Käpin Rammat Jumalat -levyn ilmestyttyä vuonna 2013. Sittemmin yhtye on tehnyt neljä levyä, saanut monenmoista kiitosta sekä kiertänyt planeettaa ristiin rastiin. Eräs arvostettu englantilainen musiikkijulkaisu kuvaili yhtyettä väkevästi ilmaisulla ”T. Rex of Finland”.

Yhtye on toiminut pitkään tamperelaisen sanoittajan, esoteeriseksi Gösta Sundqvistiksi luonnehditun Toni Tapanisen kanssa. Tapanisen pohjoista gotiikkaa sekä olevaisuuden mosaaikkipeilimaailman mantramaisia sirpaleita pärskyvät tarinat sulautuvat mitä mainiommilla tavoilla yhtyeen orgaaniseen pysäyttämättömään voimaan, joka saa sielun pikkulinnun tanssimaan.

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta

Yhteistyössä Radio Helsinki.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21.00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Myynti loppuu 5.11.2022 21:00.