EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 22.10.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Pekka Pohjola Group

Pekka Pohjola Group Liput

"Musiikin ainoa idea on se, että se on oikeata ja rehellistä. Musiikin lajilla ei ole merkitystä, vaan halulla tehdä" , kertoi Pekka Pohjola Petri Nevalaisen kirjassa Bassokenraali (2003/Jalava).

Pekan unohtumaton musiikki on koskettanut vuosikymmenien ajan kuulijoitaan niin Suomessa kuin ulkomailla. Muusikon uransa alkoi jo hyvinkin nuorena, piano- ja viuluopintojen jatkuessa Sibelius-Akatemiassa. Bassonsoittoon hän viehättyi nuorena aikuisena, ja sille tielleen hän jäi, soittaen lukuisissa kokoonpanoissa Wigwamista Mike Oldfieldin bändiin.

Pohjolan ensimmäinen sooloalbumi  Pihkasilmä Kaarnakorva julkaistiin vuonna 1970, ja viimeisemmäksi jäi vuonna 2001 julkaistu Views. Näiden kahden albumin lisäksi häneltä julkaistiin neljätoista albumillista säveltämäänsä musiikkia, muun mittavan tuotannon lisäksi. 

Pekan musiikki on ruopaissut syvältä suomalaista luonnetta ja luontoa. Tuskin maastamme löytyy vastaavaa säveltäjää, jonka musiikilla on vankkumattomia ihailijoita vuosikymmenien ajalta, ihailun jatkuessa edelleen, vaikka säveltäjä/basistista itsestään on jo aika jättänyt.

Nyt viimeisimmäksi ja myöskin pitkäaikaisimmaksi jäänyt Pekka Pohjola Group esiintyy kahden keikan verran, joista toinen Olympiassa Tampereella. Tämä kyseinen kokoonpano soitti Pekan muistojuhlassa Tavastialla 2008, jonka lisäksi bändi on soittanut neljä keikkaa. Aina kuitenkin ajatuksissa on ollut halu päästä soittamaan Pekan unohtumatonta musaa uudestaan, ja vihdoinkin näin tapahtuu.

Pekan osuudet soittaa jo omat mittavat kannuksensa basismin ja säveltämisen uralla saavuttanut Lauri Porra.

Yhtyeen kokoonpano:

Markku Kanerva - kitara

Seppo Kantonen - kosketinsoittimet

Anssi Nykänen - rummut

Lauri Porra - basso

 

 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.