EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18.8.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Pekka Nisu & Einari Stylman

Pekka Nisu & Einari Stylman Liput

Pimeydestäkin tuttu Pekka Nisu ja Einari Stylman saapuvat yhteiselle keikalle G Livelabiin!

Laulaja-lauluntekijä Pekka Nisun uusi albumi Kaiken täytyy mennä ilmestyi 18. maaliskuuta. Levy on viime kesänä ilmestyneen Papillon-debyyttialbumin itsenäinen sisarteos elämän jatkumisesta ja sen välttämättömyydestä.

Pekka Nisun musiikki on areenakokoista, elinvoimaista musiikkia tavallisten ihmisten tavallisista elämistä. Viime kesänä ilmestynyt debyyttialbumi Papillon otettiin valtavalla innolla vastaan ja debyyttikeikka Tavastia-klubilla tuntui itsevarmuudessaan ja toteutuksessaan pitkän kiertueen vapautuneelta päätökseltä. Nisu tunnetaan syksyllä 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen laulaja-kitaristina ja monien rakastetuimpien Pimeys-kappaleiden kirjoittajana, kuten Hetki vielä, Elämä kiinnostaa, Pimeys, Eikö ne tiedä, Loista kuin tähti, Meeri ja Maalaa meidät.

Pekka Nisun yhtyeessä soittavat Jukkis Virtanen (basso), Axel Virkkunen (kitara), Julius Sihvonen (koskettimet) ja Ville Hatanpää (rummut).

Illan avaa Einari Stylman, jonka odotettu esikoisalbumi OK ilmestyi 18. maaliskuuta.

OK soi artistin aiempia julkaisuja sähköisemmin ja herkemmin. Omaääniset laulut ovat imeneet sävyjä elektronisen musiikin eri laidoilta. Henkilökohtaisissa teksteissä rakkauden ja luopumisen teemat kietoutuvat kiehtovasti astronomiaan sekä teknologisiin utopioihin ja dystopioihin.

Aiemmin Stylman on julkaissut soolosinglejensä lisäksi levyn Lopunajan mies -yhtyeen solistina ja soittanut sekä The Holyn että Death Hawksin live-kokoonpanoissa.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 18.8.2022 18:00.