EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.8.2021  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Pekka Laine & The Enchanted

Pekka Laine & The Enchanted Liput

PEKKA LAINE & THE ENCHANTED TAVASTIALLA ELOKUUSSA

Kotimaisen musiikkimaailman moniottelija Pekka Laine nähdään Tavastialla elokuussa uuden The Enchanted -yhtyeensä kanssa. Ensimmäistä kertaa Helsingissä yleisön eteen lauantaina 28. elokuuta astuva kokoonpano julkaisi hiljattain ylisanoja keränneen debyyttinsä ”The Enchanted Guitar of Pekka Laine”. Yhdessä arvostetun kitaramaestro Esa Pulliaisen kanssa luotu instrumentaalialbumi soi rikkaasti ammentaen niin psykedeliasta kuin spagettiwesternien ja Kalifornian surffirantojen musiikillisista maisemista.

Konsertin lipunmyynti käynnistyy Tiketissä perjantaina 4. kesäkuuta klo 9. Tapahtuma toteutetaan rajoitetulla kapasiteetilla noudattaen kaikkia voimassa olevia viranomaismääräyksiä.

Tätä avaruusseikkailua on LIEVÄSTI sanottuna odotettu! On vain yksi Tavastia. Raketit on tankattu ja The Enchanted-yhtyeen mahtavat erikoisjäbät aikovat pistää parastaan ja vähän enemmän. Pidetään huolta ja lennetään täysillä. Tästä tulee lumottu ilta” , lupaa arvostettu musiikkitoimittaja ja muusikko.

Pekka Laine & The Enchanted -yhtyeen muodostavat Pekka Laine (kitara), Tommi Pietiläinen (kitara), Topias Tiheäsalo (kitara), Toni Liimatta (koskettimet), Väinö Karjalainen (basso) ja Mooses Kuloniemi (rummut). Kokoonpano nähdään myös Tampereen G Livelabissa keskiviikkona 25. elokuuta.

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen. Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi keikalle:

  • Varauduthan näyttämään viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 28.8.2021 19:00.