EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 25.8.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Pekka Laine & The Enchanted

Pekka Laine & The Enchanted Liput

Pekka Laine & The Enchanted -sekstetti herättää henkiin alkukeväästä 2021 ilmestyneen ja ylistäviä arvioita niittäneen samannimisen albumin värikylläiset maailmat. Radioaaltojen hurmahenkisenä saarnaajana ja primitiivikitaran tinkimättömänä lähettiläänä tunnettu Laine päätti uskaltaa ja kutsui koolle unelmiensa yhtyeen. Kutsuun vastasi kuusi soittajaa. Musikanttien ikähaitari on 19-55 eli soitossa kuuluu sekä kokemuksen tuoma näkemys että nuoruuden nälkä ja vimma. Spesiaalisoittajiston ansioluettelosta löytyy musiikillista moninaisuutta kitaraindiestä ja instrumentaalirockista tiukkaan jazz-tykitykseen ja kokeelliseen erikoismeininkiin. Livesovituksina Laineen instrumentaalisävellykset singautetaan vielä vapaampaan liitoon. Yleisölle on tarjolla mielikuvitusmatkailua koko rahalla. Luvassa on psykedeelisiä rantalomakokemuksia, jännittäviä hetkiä spaghetti western-maisemissa ja pikapyrähdyksiä avaruuteen.

Pekka Laine & The Enchanted:

Pekka Laine - kitara
Tommi Pietiläinen - kitara
Topias Tiheäsalo - kitara
Toni Liimatta - koskettimet
Väinö Karjalainen - basso
Mooses Kuloniemi - rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 25.8.2021 18:00.