EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 7.6.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

pehmoaino + Sonia

pehmoaino + Sonia Liput


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Suomen virallisen albumilistan ja singlelistan ykköseksi noussut pehmoaino eli Aino Morko saapuu esiintymään G Livelab Helsinkiin.

Lahjakkaan lauluntekijän ympärillä on kuhistu jo sekaisin- ja rakasta mua-sinkkujen ilmestymisen myötä ja hartaasti odotetulla Kaukana kotoa EP:llä pehmoaino osoittaa olevansa matkalla suomalaisen musiikkikentän kirkkaimpiin parrasvaloihin. Spotify-ennätyksiäkin tänä vuonna rikkonut pehmoaino hurmaa melodisilla sävellyksillään ja koskettavilla laulutulkinnoillaan. Oman materiaalinsa lisäksi karismaattista artistia on myös hiljattain kuultu mm. Keko Salatan, iben ja Pesson albumeilla.

Illan avaa Etenee Recordsille kiinnitetty artistitulokas Sonia, joka hurmaa heleällä lauluäänellään ja taitavilla vaihtoehtopop-kappaleillaan.

Myynti loppuu 7.6.2022 19:00.