EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.5.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

pehmoaino + Pambikallio

pehmoaino + Pambikallio Liput

Vuoden hypetetyimpiin pop-artisteihin lukeutuvat pehmoaino ja Pambikallio ihastuttavat ikärajattomilla keikoillaan kesän kynnyksellä G Livelabissa!

Persoonallista indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino on noussut singleillään kuten “haluun takas mun perhoset”, ”sekaisin” ja ”rakasta mua” yhdeksi puhutuimmista uusista artisteista. Pehmoainon juuri julkaistu ep “kaukana kotoa” nosti hänet myös yhdeksi Suomen striimatuimmista artisteista. G Livelabissa on mahdollisuus nähdä  pehmoainon loistava livekunto ennen ensi kesän ensimmäisiä festivaalikeikkoja.

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja/lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa  pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta.

Illan avaa Pambikallio, joka on yksi viime aikojen seuratuimpia ja mielenkiintoisimpia tulokkaita. Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostaman duon musiikissa on jotain kiehtovaa, tuoretta ja ainutlaatuista. Debyyttilevyn ylistävässä arviossaan Helsingin Sanomat totesi, että Pambikallio vangitsee kuulijan parissa sekunnissa. Yhtyeen on kuvailtu yhdistelevän musiikissaan dream popia ja psykedeelistä indie popia.

Pambikallio on Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion perustama yhtye, joka sai alkunsa Göteborgissa vuonna 2019. Duona aloittanut yhtye kasvaa keikoille nelihenkiseksi bändiksi Jon Petterssonin (basso) ja Teemu Mustosen (rummut) täydentämänä.


“Ihailtavan debyyttilevyn soinnillisesta fantasiasta ja taituruudesta pääsee todistetusti nauttimaan myös keikoilla.”
- Helsingin Sanomat


”Pambikallion debyytin viipyilevään matkaan on helppo sukeltaa eikä se päästä suotta putoamaan kyydistään.”
- Kulttuuritoimitus

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 28.5.2022 20:00.