EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.10.2021  /  Basso Club  /  Oulu

Pegboard Nerds / Basso Club / Oulu

Pegboard Nerds / Basso Club / Oulu Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäisille päivämäärille ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, ennen 17.9.2021 ostetut liput voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 29.10.2021 mennessä.

www.facebook.com/events/915097868965042/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 23:00
Showtime klo 01:00

Pegboard Nerds Oulun Basso Clubilla lauanaina 30.10.2021!

Pegboard Nerds koostuu Michael Parsbergistä ja Alex Oddenista. Heistä on muodostunut rakastettuja hahmoja mukaansatempaavalla energiallaan. Yhteistyön myötä Parsberg & Odden ovat kartuttaneet satoja miljoonia kuuntelukertoja eri striimauspalveluissa sekä kasvattaneet lojaalin seuraajakunnan fanikantansa #NerdNation keskuudessa.

Yhdysvaltalainen aikakausilehti Billboard kehui kaksikkoa "must-see esitykseksi". Duon viimeisimmät tuotokset ovat myös keränneet suosiota mm. DJ-veteraanien Rob Swiren ja Steve Aokin keskuudessa, jotka arvostavat heidän tyyliä ja tuotannon nerokkuutta.
Heidän sarjakuva-alter egot ja pikselöidyt sydämet ovat rakastettuja symboleja, muuntaen heidät tavallisista DJ:stä ikoniseksi brändiksi. Videopelaajien keskuudessa he ovat todellinen pakkomielle, ja duo onkin esiintynyt isoimmissa pelitapahtumissa; Twitchconista Blizzconiin.

Lähes 1.5 miljoonan kuukausittaisen Spotify-kuuntelijan lisäksi he ovat tähtiä isoimmilla Youtube-kanavilla, kuten Monstercat (6 miljoonaa tilaajaa). Yhteistyöprojekteilla tähtien kuten R3HAB, Cash Cash, Knife Party, ja Krewella - Pegboard Nerds on valmis ottamaan vuoden 2020 haltuunsa.

HUOM! Keikalla nähdään ainoastaan duon toinen jäsen Michael Parsberg.

Early bird 12,5€ (LOPPUUNMYYTY)
Ennakkoon 15€
Ovelta 17€
+ 3€ Palvelumaksu
https://www.tiketti.fi/pegboard-nerds-basso-club-oulu-lippuja/70700

Oman pöydän seurueellesi voit varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@bassoclub.fi.

SHOW & DINNER Zivago
Ennakkolipulla saat -10% alennuksen kaikista Zivagon ruoka-annoksista keikkapäivänä! Katso menu ja varaa pöytä osoitteessa https://zivago.fi/

Myynti loppuu 30.10.2021 23:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot