EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.3.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Pegasos (levyjulkkarit), Miia Junes

Pegasos (levyjulkkarit), Miia Junes Liput

Pegasos:

Pegasos on kuusihenkinen yhtye, joka rakastaa suuria melodioita ja täysin palkein laulettua stemmalaulua. Laajaa instrumenttiskaalaa hyödyntävän bändin livesoundia on luonnehdittu mm. sinfoniseksi ja Pegasosta onkin kiitetty vaikuttavista keikoistaan sekä folkpop-kappaleista, joiden vahvat tekstit tarjoavat kuulijalle elokuvallisia mielikuvia.

Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa Anna vielä aikaa (KHY Suomen musiikki) keväällä 2020: "Vaikka Anna vielä aikaa suosii melankoliaa, sen sävelet kurottavat helmeilevään ilmaisuun. Kreikkalaisen mytologian runoratsulta Pegasokselta nimensä napannut kokoonpano luovii lempeään tapaan popin sekä folkin lakeuksilla.” (Juha Seltz, Ilkka Pohjalainen). Kesällä 2022 Pegasos julkaisi yhdessä Pepe Willbergin kanssa cover-version Egotrippi-yhtyeen kappaleesta Varovasti nyt, joka on mukana marraskuussa 2022 ilmestyneellä Egotripillä-tribuuttilevyllä (KHY Suomen Musiikki).

Kuudennen linjan keikka juhlistaa Pegasoksen toista pitkäsoittoa, joka julkaistaan helmikuussa 2023.

Miia Junes:

Miia Junes on pohjoisen juurilla varustettu laulaja-lauluntekijä Helsingistä. Juneksen kappaleet risteilevät orgaanisesti folkin, indierockin ja vaihtoehtopopin maisemissa, ytimenään samaistuttavan rehelliset tekstit sekä vahva laulutulkinta. Keväällä 2022 julkaistu debyyttialbumi Sadekuuroja on monipuolinen kokonaisuus, joka sisältää 10 tuoretta sävellystä, mukaan lukien singlejulkaisut Kuu, Porteilla ja Ydin. Livenä Miia Junes & bändi valloittavat villillä energialla sekä herkällä kaiholla.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa. Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 3.3.2023 19:00.