EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.2.2020  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Peer Günt, Sound Blast Profile

Peer Günt, Sound Blast Profile Liput

Debyyttialbumin Peer Günt (1985) jälkeen levyjä ilmestyi tasaiseen tahtiin aina 90-luvun puoleenväliin saakka. Bändi piti taukoa vuosituhannen vaihteessa, mutta teki paluun vuonna 2005 albumilla No Piercing, No Tattoo peräti yhdentoista vuoden levytystauon jälkeen. Vuonna 2006 yhtye palasi esiintymislavoille uudella kokoonpanolla, ja sen jälkeen se on julkaissut albumit Guts and Glory (2007), Buck the Odds (2009) sekä livelevyn Live Today, Gone Tomorrow (2011).
 
Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa heavy-rock'n'blues -polkuaan, ja bändillä on takanaan tuhansia soitettuja keikkoja. Tämä vaatimaton - mutta tinkimätön - yhtye on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin rehellisellä rock'n'rollilla ja rautaisella livemeiningillä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Backseat, Bad Boys are here, Bartender ja I Don't Wanna Be a Rock'n'Roll Star.

Grungea soittava Sound Blast Profile lämmittelee lauteet Peer Güntille ja on tiettävästi ensimmäinen kuubalainen rockbändi, joka esiintyy Tuiskulassa!

Kotimaassaan suosittu ja ahkerasti keikkaileva vuonna 2010 perustettu bändi julkaisi viime vuonna Suomessa tuotetun albumin "Moondance Headlong" ja sitä sekä bändin muuta tuotantoa voi tsekata Spotify'sta ja muista digijakelukanavista.

Facebook
Instagram
Youtube

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Aikataulu:
22:45 Sound Blast Profile
23:45 Peer Günt

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.