EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.4.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Paul Elias, Nupu

Paul Elias, Nupu Liput

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä sekä multi-instrumentalisti Paul Elias esiintyy On The Rocksissa huhtikuussa!

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä sekä multi-instrumentalisti Paul Elias julkaisi debyyttialbuminsa sooloartistina syksyllä 2020. Luonnonvoimii sisältää tarinoita, jotka ovat syntyneet artistin oman elämän pohjalta viimeisten viiden vuoden ajalta. Levyltä lohkaistiin useampi hyvän vastaanoton saanut single, joista esimerkkeinä radiosoittoon päätyneet Mitä sil on välii ja Muistuta mua. Syksyllä 2023 artisti julkaisi toisen kokopitkän albuminsa Post sinä. Uusimmalta albumilta julkaistiin valloittavan melodiset singlet Sanat takas, Pimeän värit, Post sinä, Karoliina sekä Kolhut ja traumat.

Universal Musicille levyttävä monilahjakkuus nousi suuremman yleisön tietoisuuteen jo ennen soolouraansa, vaikuttamalla Satin Circus -yhtyeessä. Oman soolouransa lisäksi hän on tehnyt musiikkia myös muille artisteille. Artistia nähtiin myös syksyn 2021 Selviytyjät Suomi -tuotantokaudella, jonka aikana hän nousi todelliseksi yleisön suosikiksi.

Lauteet Paul Eliasin keikalla lämmittelee popyhtye NUPU.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 20.4.2024 20:00.