EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 3.3.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Paul Elias – Luonnonvoimii (levyjulkkarit)

Paul Elias – Luonnonvoimii (levyjulkkarit) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.3.2022 mennessä.

***


Paul Elias – Luonnonvoimii -levyjulkkarit On The Rocksissa

Taitavana laulaja-lauluntekijänä, mutta myös huikeana multi-instrumentalistina tunnettu Paul Elias pääsee vihdoinkin juhlistamaan syksyllä 2020 julkaistun "Luonnonvoimii"-debyyttialbuminsa ilmestymistä! Viralliset levyjulkkarit toteutetaan Helsingin ydinkeskustan On the Rocksissa torstaina 3. maaliskuuta 2022.

Universal Musicille levyttävän artistin esikoislevy "Luonnonvoimii" sisältää tarinoita, jotka ovat syntyneet artistin oman elämän pohjalta viimeisten viiden vuoden ajalta. Levyltä lohkaistiin useampi hyvän vastaanoton saanut single, joista esimerkkeinä radiosoittoon päätyneet Mitä sil on välii ja Muistuta mua.

Paul Elias nousi suuremman yleisön tietoisuuteen jo ennen soolouraansa, vaikuttamalla englanninkielistä musaa tehneessä Satin Circus -yhtyeessä. Oman soolouransa lisäksi hän on tehnyt musiikkia myös muille artisteille ja näkyy tälläkin hetkellä TV-ruuduissa Selviytyjien uusimmalla tuotantokaudella.

"Luonnonvoimii"-albumin jälkeen Paul Elias on hurmannut entistä rohkeammalla, uudistuneella musiikillisella tyylillään, tuoreimpana esimerkkinä mm. Suomipopilla ahkeraan luukutettu single Pimeän värit. On the Rocksin keikka toimiikin paitsi ainutkertaisena mahdollisuutena viettää levyjulkkareita, myös tunnelmoida näin vahvasti ensimmäisen pitkäsoiton biisien tahtiin!

Ovet: 19:00
Showtime: 20:00

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.