EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.10.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Paul Elias -levyjulkkarit

Paul Elias -levyjulkkarit Liput

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä sekä multi-instrumentalisti Paul Elias julkaisee uuden albuminsa 29. syyskuuta! Albumin levynjulkkareita juhlitaan Kuudennella linjalla 5.10.2023! Tuoreen albumin julkaisee Universal Music. Albumilta on jo ilmestynyt valloittavan melodiset singlet mm. Pimeän värit, Post sinä, Karoliina, sekä Kolhut & traumat.

Selvytyjät-ohjelmasta, sekä tyylikkäistä keikoistaan tuttu artisti julkaisi debyyttialbuminsa Luonnonvoimii vuonna 2020. Edellisen albumin osalta levyn kappaleet käsittelevät artistin omaa elämää viimeisten vuosien ajalta. Albumilta jäi elämään mm. radiosoittoon päätyneet Mitä sil on välii ja Muistuta mua -singlet, sekä kulttiklassikot Kontula ja Haista Sinä.

Monilahjakas Paul Elias nousi suuremman yleisön tietoisuuteen jo ennen soolouraansa, vaikuttamalla Satin Circus -yhtyeessä. Oman soolouransa lisäksi hän on tehnyt musiikkia myös muille artisteille.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

***

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla:kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Johannes Apponen, 040 5397599
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B

Myynti loppuu 5.10.2023 19:00.