EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.4.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Paul Elias

Paul Elias Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 21.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.3.2022 mennessä.

***

Taitavana laulaja-lauluntekijänä, mutta myös huikeana multi-instrumentalistina tunnettu Paul Elias saapuu Tampereen G Livelabiin heti vuoden 2022 alkajaisiksi!

Universal Musicille levyttävän artistin esikoisalbumi ”Luonnonvoimii” ilmestyi syksyllä 2020. Tyylikäs pitkäsoitto sisältää tarinoita, jotka ovat syntyneet artistin oman elämän pohjalta viimeisten viiden vuoden ajalta. Levyltä lohkaistiin useampi hyvän vastaanoton saanut single, joista esimerkkeinä radiosoittoon päätyneet Mitä sil on välii ja Muistuta mua.

"Luonnonvoimii"-albumin jälkeen Paul Elias on hurmannut entistä rohkeammalla, uudistuneella musiikillisella tyylillään, tuoreimpana esimerkkinä mm. Suomipopilla ahkeraan luukutettu single Pimeän värit. Huhujen mukaan G Livelabin keikan alla olisi ilmestymässä uutta musiikkia, joten Tampereen ydinkeskustan tunnelmallisessa miljöössä päästään tutustumaan kattavaan läpileikkaukseen suvereenin tekijän soolourasta.

Viime aikoina Paul Elias on viihtynyt tiiviisti otsikoissa nousemalla todelliseksi kansansuosikiksi Selviytyjät Suomi -kilpailun viimeisimmällä kaudella. Muusikko raivasi tiensä finaaliin kaikki yhtä vastaan -asetelman altavastaajana, joka voitti koskemattomuuksia ennätysmäisellä tavalla. Hän on päätynyt eri instrumenttien soittamisellaan useampaan kertaan myös uutislähetyksiin ja vaikuttanut englanninkielistä musaa tehneessä Satin Circus -yhtyeessä männävuosina.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus