EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.7.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Paul Elias & Frans Harju

Paul Elias & Frans Harju Liput


Uuden sukupolven monilahjakkaat nousevat nimet, Paul Elias ja Frans Harju, esiintyvät samassa illassa omilla keikoillaan Tavastia-klubilla 27. heinäkuuta. 

Ajankohtaisilta artisteilta nähdään riisutut erikoiskeikat mies ja kitara -hengessä. Universalille levyttävä Paul Elias julkaisi kiitellyn debyyttilevynsä ”Luonnonvoimii” syksyllä 2020. "Mitä sil on välii"-, "Sanat takas"- ja "Pimeyden värit" -biiseistään tuttu laulaja-lauluntekijä työstää parhaillaan toista sooloalbumiaan.

Kaiku Entertainmentille kiinnitetty Frans Harju oli ehdolla vuoden tulokkaaksi tämän vuoden Iskelmä Gaalassa. Hänet tunnetaan erityisesti "Minä sydän sinä" -radiohitistään, joka on ollut syksyn 2021 ja kevään 2022 soitetuimpia biisejä Suomessa.

***

Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.


*** 

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!
Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00