EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.11.2023  /  Aatos Cafe  /  Porvoo

Paul Elias

Paul Elias Liput

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä sekä multi-instrumentalisti Paul Elias julkaisee uuden albuminsa 29. syyskuuta Universal Musicin kautta! Albumin tiimoilta artisti kiertää keikoilla ympäri Suomen. Albumilta on jo ilmestynyt valloittavan melodiset singlet mm. Pimeän värit, Post sinä, Karoliina, sekä Kolhut & traumat.

Selviytyjät-ohjelmasta, sekä tyylikkäistä keikoistaan tuttu artisti julkaisi debyyttialbuminsa Luonnonvoimii vuonna 2020. Edellisen albumin osalta levyn kappaleet käsittelevät artistin omaa elämää viimeisten vuosien ajalta. Albumilta jäi elämään mm. radiosoittoon päätyneet Mitä sil on välii ja Muistuta mua -singlet, sekä kulttiklassikot Kontula ja Haista Sinä.

Monilahjakas Paul Elias nousi suuremman yleisön tietoisuuteen jo ennen soolouraansa, vaikuttamalla Satin Circus -yhtyeessä. Oman soolouransa lisäksi hän on tehnyt musiikkia myös muille artisteille

Facebook
Instagram

aatoscafe.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 30.11.2023 18:30.