EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.2.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Pastis & Sam Shingler tuplalevyjulkkari

Pastis & Sam Shingler tuplalevyjulkkari Liput

Indierokkarit Pastis ja Sam Shingler julkaisevat uudet albuminsa – Koe kiihkeä levyjulkkarishow Kutosella!

Helsinkiläisyhtye Pastis julkaisee odotetun kakkosalbuminsa Pastis perjantaina 3. helmikuuta. Palkitun Lauri Elorannan tuottamalta levyltä huokuu nuorten aikuisten kokema kaipuu ja melankolia, mutta myös toiveikkuus, joita höystetään modernilla ja isolla soundilla.

Kokoonpanosta löytyy useampi lauluntekijä ja inspiraatiota kappaleisiin on haettu yhtyeen rakastamista, hyvinkin erilaisista, musiikkityyleistä.

Vaikutteita on saatu niin punkista, gospelista, hip hopista kuin jopa slaavilaisesta perinteestä, unohtamatta myöskään legendaarisia Rollareita. “Meiltä on hävinnyt se ajatus, että ei voitaisi soittaa jotain tietynlaista musaa. ‘Onko tää Pastista?’ – Sitä kysymystä me ei enää kysytty”, yhtye kertoo.

Euroopan kentille tähtäävä Pastis yhdistelee tyylikkäästi vaikutteita kitaravetoisesta indierockista halki vuosikymmenten. Jopa BBC Radio 6:lla soineet kappaleet rakentuvat tarttuvien melodioiden ja yhteislauluun houkuttelevien kertosäkeiden varaan. Tämä ajaton kaava on saanut jopa Helsingin Sanomat lataamaan ”huomattavia odotuksia tulevaa albumia kohtaan”.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/pastisofficial/?hl=fi
FACEBOOK: https://www.facebook.com/PastisPastisPastis/

- - - -

Sam Shingler: ´Boundaries´

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Sam Shingler julkaisee vuonna 2020 ilmestyneelle ‘Strange Security’ -debyytilleen seuraajan nimeltään Boundaries. Suoratoistopalveluissa kolmena ep:nä julkaistava Boundaries on kuunneltavissa yhtenäisenä kymmenen kappaleen albumikokonaisuutena ainoastaan vinyylimuodossa. Albumilta on julkaistu kesän ja loppuvuoden 2022 aikana singlet ‘Utopia’, ‘Home’ ja ‘Boundaries’.

Mm. The Pansiesissa, Montevideossa ja Shadowplayssa vaikuttaneen Shinglerin henkilökohtaisia teemoja käsittelevä, ajaton indiepop on saanut innostuneen vastaanoton niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Debyyttialbumi Strange Security löysi tiensä niin Radio Helsingin viikon levyksi, kuin useammankin musiikkivaikuttajan vuoden levyt -listalle.

Levynjulkaisukeikalla Shingler esiintyy nelihenkisen yhtyeen kanssa, johon kuuluvat Antti Hietala (rummut), Janne Nissilä (basso), Anssi Rasmus (kitara), sekä Mia Keurulainen (koskettimet ja laulu).

STREAMING & VIDEO: https://linktr.ee/samshingler
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/samshingler/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/samshinglermusic

Tapahtuman Facebook -sivu.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 10.2.2023 19:00.