EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18.4.2024  /  Hullu Poro Areena  /  Levi

Pasi & Anssi

Pasi & Anssi Liput

Pasi & Anssi Hullu Poro Areenalla!

Pasi ja Anssi julkaisee 19.4. uuden biisin Sukkula Venukseen, jonka ensiesitys kuullaan jo 18.4. torstaina Levin Hullu Poro Areenalla! Sukkula Venukseen feat. Kikka on bileversio Kikan ikonisesta hittibiisistä. Biisin on tuottanut legendaarinen Jaakko “JS16” Salovaara ja kertsissä on käytössä Kikan alkuperäiset laulut.

Vuonna 2017 aloittanut duo on julkaissut useita hittejä kuten triplaplatinarajan ylittäneet Tää on se maa ja Kakkuu järvellä. Tuplaplatinaa myynyt vuoden 2018 kesähitiksi valittu Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on yli 5 miljoonaa katselua ja se oli samana vuonna Suomen katsotuin video. Pasilla ja Anssilla on yhteensä yli 100 miljoonaa kuuntelua Spotifyssä ja YouTubessa.

Yhtye keikkailee ahkerasti ympäri Suomea ja on tunnettu biletunnelman nostattaja.

www.hulluporo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 23:30

Saavuthan ajoissa paikalle!

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Ovella on aina pieni määrä lippuja myynnissä, vaikka ennakkoliput loppuunmyyty.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä