EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.11.2021  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Pasa (levyjulkkarit)

Pasa (levyjulkkarit) Liput

PASA JUHLISTAA UUDEN ALBUMINSA JULKAISUA KORJAAMOLLA ERIKOISKEIKAN MERKEISSÄ

Pasa-yhtyeen kolmas albumi “Huominen ei koskaan tiedä” julkaistaan vinyylinä ja digitaalisesti 12. marraskuuta. Levyn ennakkomyynti alkoi tänään. Albumin julkaisua juhlitaan Korjaamon Kulmasalissa lauantaina 27.11.2021 360° -erikoiskeikan merkeissä.

”Tämä levy syntyi vaivattomasti ja vapautuneesti. Pystyimme kadottamaan liiallisen itsekritiikin ja luottamaan intuitioomme. Huomasimme nopeasti tekevämme pop-albumia tästä ajasta - millaista on olla 2020-luvulla melkein jo aikuinen, mutta silti vielä nuoruudessa kiinni. Tämä on kiistatta paras albumi-kokonaisuutemme tähän mennessä ja toivomme siitä löytyvän samaistumispintaa ja tukea keskelle tätä hektistä nykymaailmaa”, toivoo yhtye kolmannen albuminsa julkaisun kynnyksellä.
Uuden levyn on tuottanut Pasa-yhtyeen laulaja-basisti Henri Piispanen. 

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun bändi on tehnyt albumin täysin omalla porukalla.
Pasa on 2000-luvun alussa lapsuudenystävien perustama yhtye, joka julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Bändi sai Emma-ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa vuonna 2012. Ennen toista albumiaan Pasa jäi tauolle. Kakkosalbumi, Meistä piti tulla, julkaistiin vuonna 2018. Levyn isoimmiksi biiseiksi nousivat Jää vielä Helsinkiin, Ei vaihdeta numeroita ja Yoko & John. Bändi tunnetaan myös energisistä live-esiintymisistään. Yhtye on esiintynyt uransa aikana ympäri Suomea satojen keikkojen verran. Kesällä 2020 Pasa solmi levytyssopimuksen Playground Musicin kanssa. Kolmannelta albumilta on julkaistu singlet GRETA4EVER, On niin helppoo olla onneton, Mustikkamaa ja Solmu.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21.00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot