EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.1.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Pasa - Meistä piti tulla (levynjulkaisukeikka)

Pasa - Meistä piti tulla (levynjulkaisukeikka) Liput

Ladataan…

Pasan hartaasti odotettu kakkosalbumi Meistä piti tulla julkaistaan 11.1.2019. Levyä juhlitaan Helsingin Kuudennella Linjalla lauantaina 19.1.2019. Sydämellisesti tervetuloa. 

2000-luvun alussa lapsuudenystävien perustama Pasa julkaisi yhtyeen kanssa samannimisen debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Vielä samana vuonna bändi valittiin musiikkialan ammattilaisten järjestämään Tulavaisuuden tusina 2011 -äänestykseen sekä Emma-tulokasehdokkaaksi vuonna 2012. Sen jälkeen yhtye jäi pitkälle tauolle ja on sittemmin valmistellut toista levyään kaikessa rauhassa.

Bändi on keväästä 2017 eteenpäin julkaissut tasaiseen tahtiin single-maistiaisia tulevalta levyltä (Jää vielä Helsinkiin, Ei vaihdeta numeroita, Yoko & John, Elvis ei meitä vihikään, Kunhan oot siinä mun vieressä) ja vihdoin tammikuussa 2019 päivänvalon näkee kokopitkä album, julkaisijanaan Warner Music. Sen on tuottanut yhtyeen kanssa alusta asti yhteistyötä tehnyt Artturi Taira (Pariisin Kevät, Rubik). Meistä piti tulla julkaistaan sekä diginä, että myös LP + CD -pakettina.

www.facebook.com/pasayhtye

www.instagram.com/pasayhtye 

www.kuudeslinja.com

www.warnermusic.fi 

www.allday.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoaika: www.kuudeslinja.com

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.