EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.12.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

PASA, EMBO

PASA, EMBO Liput

PASA SOITTAA VUODEN VIIMEISEN KEIKKANSA ÄÄNIWALLISSA - LUVASSA ERIKOISPITKÄ KEIKKA

Perjantai 16.12.2022 Helsinki, Ääniwalli (Room 1+1)

Kotimaisen indiepop-yhtye Pasan kolmas albumi “Huominen ei koskaan tiedä” ilmestyi marraskuussa 2021. Playground Musicin julkaiseman levyn on tuottanut yhtyeen laulaja-multi-instrumentalisti Henri Piispanen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun bändi on tehnyt albuminsa täysin omalla porukalla.

”Tämä levy syntyi vaivattomasti ja vapautuneesti. Pystyimme kadottamaan liiallisen itsekritiikin ja luottamaan intuitioomme. Huomasimme nopeasti tekevämme pop-albumia tästä ajasta – millaista on olla 2020-luvulla melkein jo aikuinen, mutta silti vielä nuoruudessa kiinni. Tämä on kiistatta paras albumi-kokonaisuutemme tähän mennessä ja toivomme siitä löytyvän samaistumispintaa ja tukea keskelle tätä hektistä nykymaailmaa”, valottaa yhtye.

Pasa on 2000-luvun alussa lapsuudenystävien perustama yhtye, joka julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Bändi sai Emma-ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa vuonna 2012. Ennen toista albumiaan Pasa jäi tauolle. Kakkosalbumi, Meistä piti tulla, julkaistiin vuonna 2018. Levyn isoimmiksi biiseiksi nousivat Jää vielä Helsinkiin, Ei vaihdeta numeroita ja Yoko & John. Bändi tunnetaan myös energisistä live-esiintymisistään. Yhtye on soittanut uransa aikana satoja keikkoja ympäri Suomea.

Bändi soittaa Ääniwallissa vuoden 2022 viimeisen keikkansa - luvassa tulee olemaan erikoispitkä show.

Illan avaa tuore tulokas EMBO, joka esiintyy joulukuussa ensimmäistä kertaa livenä. EMBO on tuore helsinkiläinen yhtye, joka työstää parhaimmillaan ensimmäistä albumiaan. Yhtyeen musiikki tasapainoilee tuoreen kokeellisen ja vivahteikkaan sekä perinteisemmän indiepopin välimaastossa.

www.facebook.com/pasayhtye

www.instagram.com/pasayhtye

www.aaniwalli.com

www.allday.fi

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 16.12.2022 21:00.