EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 14.11.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Party Animals – vuoden eläinoikeustapahtuma!

Party Animals – vuoden eläinoikeustapahtuma! Liput

Helsingin Ääniwallissa juhlitaan marraskuun 14. päivänä eläimiä ja eläinten oikeuksia!

Party Animals on poikkitaiteellinen tapahtuma, jonka lipunmyynnistä saatu tuotto menee lyhentämättömänä Eläinsuojelukeskus Tuulispään ja Oikeutta eläimille -järjestön toiminnan tukemiseen <3

Tapahtumassa mukana seuraavat esiintyjät:

Helsinki Poetry connection: Elsa Tölli, Juho Kuusi, Kasper Salonen sekä Juho Nieminen
Drag show
Vilma Alina
Sofa
KUUMAA
Stepa
Yeboyah

Tapahtuman juontavat Ina Mikkola ja Pastori Leksi.

Tapahtumassa on myynnissä molempien yhdistysten super cooleja tukituotteita ja pientä purtavaa tarjoilee yhteinen tukikahvila. Juomapuolesta vastaavat Ääniwallin baarit. Illan aikana käydään hiljaista huutokauppaa, josta on mahdollista huutaa vaikka lahjakortti tai esimerkiksi Lushin tuotepaketti.

Eläinsuojelukeskus Tuulispää on Somerolla sijaitseva maatila- ja tuotantoeläinten turvakoti. Vuonna 2012 perustettu Tuulispää auttaa hädän alla olevia eläinyksilöitä antamalla niille mielekkään loppuelämän joko Tuulispäässä tai sijoittamalla niitä eteenpäin vastuullisiin koteihin. Tilalla asuu tällä hetkellä yli 70 eläintä. Yhteistä kaikille eläimille on se, ettei niillä ole ollut paikkaa minne mennä tai niiden henki on ollut uhattuna. Tuulispään ensisijainen tavoite on jakaa tietoa eläinsuojeluun ja eläinten oikeuksiin liittyvissä asioissa sekä herättää keskustelua.

Oikeutta eläimille on vuonna 1995 perustettu eläinoikeusjärjestö, jonka ydinosaamiseen kuuluu turkistarhauksen vastainen työ, yritysvastuukampanjointi ja eläinystävällisten elämäntapojen edistäminen. Oikeutta eläimille vaatii turkistarhauskieltoa ja tuotantoeläinten olojen parantamista. Tapahtuman tuotto käytetään lyhentämättömänä turkistarhauksen vastaiseen työhön.

Party Animals tukitapahtuman sponsoreina toimivat Lush, Vöner sekä Bun2Bun. Mukana yhteistyössä ovat myös K-Supermarket Redi, Hoviruoka, Ekolo, Ruohonjuuri, Club Mate, Heluna Shop ja Nokian panimo.

Party Animals on kaikesta syrjinnästä vapaa tapahtuma, jonka ikäraja on 18.

 

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Liput ovelta 22/30/50 €, mikäli jäljellä.