EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 31.12.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Pariisin kevät

Pariisin kevät Liput

Ladataan…

PARIISIN KEVÄÄN MENESTYKSEKÄS VUOSI HUIPENTUU HELSINGIN ROCKPYHÄTTÖÖN

Kotimaisen elektrorockin ykkösnimi Pariisin Kevät esiintyy Tavastia-klubilla uudenvuodenaattona.

Pariisin Kevään keikkavuosi 2018 sisälsi klubikiertueen keväällä, festivaalit kesällä ja kolme ylistystä saanutta konserttisalikeikkaa syksyllä.

"On suuri riemu ja kunnia päästä esiintymään Tavastialla uutenavuotena. Kyseinen ilta olisi vapauduttuaan kelvannut varmasti monelle muullekin, mutta koemme myös, että meillä on ehdottomasti valmiudet tarjota hieno show. Tavastia on aina tuntunut kotikentältä ja siellä meidän on hyvä. Tervetuloa, rotsit narikkaan ja sydän auki." - Pariisin Kevät

Hittien "Pikku Huopalahti", "Tämän kylän poikii", "Kesäyö" ja "Pilvissä" myötä suursuosioon noussut Pariisin Kevät on jo yli 11 vuoden ajan todistanut, ettei suosiota saavuttaakseen tarvitse tinkiä taiteellisesta visiostaan. Ilmiömäisistä live-esiintymisistään tunnetun yhtyeen vahvaa kasvua on siivittänyt kuusi jalometalleilla palkittua studioalbumia, tuoreimpana alkuvuonna 2017 julkaistu, Suomen Virallisen Listan ykkössijalle kavunnut "Kuume".

Yhtye valmistelee tällä hetkellä uutta materiaalia ja uusi albumi ilmestyy vuoden 2019 aikana.

www.pariisinkevat.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Suositun tapahtuman myyntisivulle saattaa muodostua jono, jos sivulla on runsaasti kävijöitä samaan aikaan. Lue lisää jonosta suosituissa tapahtumissa tästä.