EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.11.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Pariisin Kevät

Pariisin Kevät Liput

PARIISIN KEVÄT RYTMIKORJAAMOLLA

Pariisin Kevät on julkaissut seitsemännen albuminsa nimeltään "Reuna". Yhtye keikkailee syksyllä uuden albumin tiimoilta ympäri Suomen, ja saapuu Seinäjoelle 16. marraskuuta. Albumin ovat tuottaneet Arto Tuunela ja Artturi Taira. Levyltä on julkaistu myös singlet "Tuuli", "Liekki" ja "Onks se rakkautta".

"Me haluttiin viedä musiikkia yhä pidemmälle, mitä tulee yhtäältä tiiviiseen ja vyöryävään pop-tunnelmaan ja toisaalta epäortodoksisiin kappalerakenteisiin. Me kuljettiin tietoisesti kauemmas sellaisesta orgaanisesta bändisoinnista - jos me koskaan sen tiiviissä ytimessä ollaan oltukaan. Avainsanoina yllätyksellisyys, immersiivisyys, havahtuminen, pakahtuminen.

Reuna on minun mielestäni hienoin albumimme. Toivon, että pidät siitä, mitä se tekee sinulle. Toivon, että pääset sisään. Toivon, että löydät jotain uutta. Toivon, että lohikäärme puhuu sinulle." - Arto Tuunela

Pariisin Kevät on palkittu useilla jalometalleilla: yhtyeen vuonna 2007 julkaistu debyyttialbumi "Meteoriitti", vuonna 2013 julkaistu "Jossain on tie ulos" sekä vuonna 2017 ilmestynyt albumi "Kuume" ovat ylittäneet kultalevyrajan sekä menestysalbumit "Astronautti" (2010) ja "Kaikki on satua" (2012) ovat myyneet platinaa.

Pariisin Kevät on Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Antti Pouta ja Reko Aho.

 

Show & dinner -lippu

sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 19:00-21:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

Burger Buffet

Pirjon Pakarin tuoreita kaurasipulisämpylöitä ja itse valmistettuja kotimaisia lihoja ja kasvisruokia. BBQ-pulled porkia tai olutchilijauhelihaa, inkiväärikorianteri pulled chickeniä ja tomaattista härkistä.

Lisäksi runsas salaattipöytä, jossa mm. salaattia, tomaattia, kurkkua, jalapenoa, kapriksia, ananasta, marinoitua punasipulia ja ranskalaisia/bataatteja, remouladea, valkosipulimajoneesia sekä muita vaihtuvia täytteitä. Vesi ja kahvi/tee.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime:

20:00 Ovet
22:15 Pariisin Kevät

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.