EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.9.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

PARANOID - Paranoid Strikes Back

PARANOID - Paranoid Strikes Back Liput

PARANOID STRIKES BACK TAVASTIALLA 30.9.2023

Kulttisuosiota nauttiva "Paranoid"-albumi täyttää vuosia. Albumista tullaan julkaisemaan paljon toivottu uusintapainos ja tätä juhlistetaan Tavastialla juhlakeikan muodossa lauantaina 30.9.2023. Keikalla tullaan kuulemaan albumin superhittien lisäksi myös harvemmin livenä kuultuja kappaleita.

Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä tiistaina 1.8. klo 09:00.

"Koronan aikana kun jouduin olemaan fyysisestikin neljän seinän sisällä, tajusin, että olin ollut henkisesti oman pääni sisällä eristyksessä koko ikäni. Tästä syystä on musiikkinikin päätynyt poikkeuksellisen jakomieliseksi kokonaisuudeksi, jossa useat projektit ovat samaan aikaan aktiivisina ja vaikka kertojahahmo voi vaihdella kappaleiden välillä, on kyseessä aina kuitenkin jollain tavalla minä. Selvyyden vuoksi projektit ja kokoonpanot on toki nimetty jollain pysyvällä tittelillä. Pyhimys jäi sairaseläkkeelle viime syksyn jäähallikeikan jälkeen ja tuskin häntä tullaan Tavastiallakaan näkemään.

Paranoid on selvästi toivotuinta materiaalia keikoilla, mutta Pyhimys on seilannut soittajien ja laulajien kanssa niin kauas toiseen suuntaan, että toiveita on ollut haastava toteuttaa. Silloin 2011, kun olin vakaasti sitä mieltä, että Pyhimys lopettaa uransa ainiaaksi, niin viimeisen levyn henkilöksi muodostui jonkinlainen Anti-Pyhimys, joka halusi nimenomaan toimia kaikkia odotuksia vastaan. Jostain syystä olo on nyt viimeisten vuosien näkyvyyden jälkeen samanlainen ja albumi tuntuu ajankohtaisemmalta, kuin koskaan sen julkaisun jälkeen. Siksi haluan, Pyhimyksen tauosta huolimatta, tai ehkä juuri sen mahdollistamana tuoda esiin ihan omana suuntanaan. Takki ei siis käänny, vaikkakin vaihtuu arvokkaaseen merkkituotteeseen" - Mikko Kuoppala

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 30.9.2023 19:00.