EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.8.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

On The Rocks 18 vuotta: Paperi T, View

On The Rocks 18 vuotta: Paperi T, View Liput

ON THE ROCKS ON TÄYSI-IKÄINEN ELOKUUSSA

Helsingin keskustassa sijaitseva musiikin ystävien olohuone ja monipuolinen liveklubi On the Rocks täyttää huimat 18 vuotta heinä elokuun vaihteessa. Aikuisiän kunniaksi On the Rocksin uudella klubilla juhlitaan miltei viikon ajan, jolloin lavalla nähdään mm. Crazy Town, Paperi T, Teksti-TV 666, Tyrantti, M, Pharaoh Rättö & Overlord Lehtisalo, Toiling Midgets sekä dj-klubeja spesiaalikokoonpanoilla. Liput keikoille tulevat myyntiin Tikettiin torstaina 6. kesäkuuta klo 9.00

Liput: 20/22€
OTR-kortilla: 18/20€
Ovet: 20:00

Showtime:
21:30 - View
22:30 - Paperi T

All Around Club: DJ Nestori & DJ BluBlo feat. DJ Harvest

Helsinkiläisen rap-artistin ja runoilijan Paperi T:n eli Henri Pulkkisen kultarajan ylittänyt toinen albumi "Kaikki on hyvin" julkaistiin kesäkuussa 2018.

" 'Kaikki on hyvin' on albumi hyväksymisestä, irti päästämisestä, uskalluksesta ja muista elämäntaitokirjallisuuden suosikkiaiheista. Self-helppiä ihmisille, jotka vihaavat self-helppiä. Onnellinen loppu on vasta alku", artisti avaa ja jatkaa: "Siinä missä 'Malarian pelko' oli kiinni ahdistuksessa, 'Kaikki on hyvin' pohjaa muutokseen."

Platinaa myynyt, huhtikuussa 2015 julkaistu "Malarian pelko" on Paperi T:n ensimmäinen sooloalbumi. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Paperi T palkittiin vuonna 2016 Emma-gaalassa Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop -kategorioissa. Myöhemmin hänelle myönnettiin albumista myös arvostettu Teosto-palkinto.

Syyskuussa 2016 Henri Pulkkinen julkaisi myös Post Alfa -nimisen runoteoksen, jota on myyty ennätykselliset 12 000 kappaletta. Post Alfa oli ehdolla myös Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi.

Paperi T - "Paniikki" ft. Chisu "Kaikki on hyvin" albumilta:
https://www.youtube.com/watch?v=6fo9Arcc6Y0

Artistille lavan avaa tämän hetken kiinnostavin englanniksi riimittelevä suomalaisräppäri View.

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.