EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.9.2018  /  Mascot Bar & Live Stage  /  Helsinki

Panssarijuna, Talmud Beach

Panssarijuna, Talmud Beach Liput
Takaisin

Ladataan…

Panssarijuna julkaisee neljännen levynsä Mascotissa 14.9. Iltaa sulostuttaa myös boogiebändi Talmud Beach.TALMUD BEACH
Talmud Beach on jyväskyläläinen bluestrio, joka tallaa samoja polkuja Robert ja Blind Willie Johnsonin, Mississippi Fred McDowellin, Canned Heatin, ZZ Topin, J.J. Calen sekä 22-Pistepirkkojen kanssa. Bluesmystiikkaa tihkuvan trion ulosanti lauletaan bluesissa suin, puristamatta ja hiljaa, ja soiton boogie leijailee sakeassa pyryssä eksyneen lumihiutaleen painottomuudella.

Nykymusiikissa soitetaan usein suurilla volyymeilla, tehotuotetuilla massiivisilla soundeilla. Talmud Beachille hiljaa ja herkästi soittaminen on ollut alusta alkaen kaiken perusta. Pyrkimys on kasvattaa jännitettä nostamatta volyymia. Myötäsukaisen kuulijan avustuksella hiljainen, tyyni pinta alkaa rakoilla ja pinnan alta saattaa kohota katoava nuoruus, hikisenä ilman paitaa seisova Kekkonen tai loputtomasti lunta ja liuta keikoilta tuttuja hittejä!

PANSSARIJUNA
Energistä Panssarijuna-yhtyettä on luonnehdittu yhdeksi Suomen parhaista livebändeistä. Yhtyeen trauma blues on hurmannut kuulijoita niin klubeilla, festareilla kuin lähipizzerian nurkissakin. Kitarabändin soundia maustavat banjo, mandoliini ja kaljakassi-perkussiot.

Bluesia, countrya, punkkia ja rillumareitä yhdistelevän Panssarijunan levyt ovat kaikki keränneet ylistäviä arvioita Hesarista Soundiin.

Mascotissa Panssarijuna julkaisee neljännen täyspitkän levynsä, joka tuo yhtyeen sointiin uusia sävyjä. Eli timanginkova levynjulkkarikeikka tiedossa! Vaan mikä on levyn nimi? Se selviää pian!

 

Tapahtuma Facebookissa

www.mascotbar.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 2 € (ei arki-iltoina).