EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.9.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Panssarijuna-levyjulkkarit, Seksihullut, Lokit

Panssarijuna-levyjulkkarit, Seksihullut, Lokit Liput

Helsinkiläisyhtyeet Panssarijuna, Seksihullut ja Lokit tarjoavat valloittavan illan täynnä trauma bluesia, punkkia ja rockia Kutosella syyskuussa.

Trauma bluesin ystäville 2022 on onnen vuosi. Panssarijuna palaa areenoille viidennen levynsä julkaisun myötä. Kutosen julkaisukeikka on Helsingin ainoa keikka koko syksynä, joten luvassa on ainutlaatuinen kattaus uutta musiikkia, hyviä ystäviä ja piristäviä hetkiä.

Seksihullut on kaikissa liemissä keitetty Suomen kovin punk-yhtye. Livenä ainutlaatuinen ja älykäs. Seksihullujen Hilla feattaa Panssarijunan uudessa biisissä <3

Lokit täyttää huoneen melodisen haikealla kitaravallilla. Emotionaalista, voimakasta ja kekseliästä rockmusiikkia esittävä yhtye on maailmanluokkaa.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 24.9.2022 19:00.