EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 26.10.2024  /  Alakulttuuritila Alimus  /  Helsinki

Pambikallio + Sonja Selene

Pambikallio + Sonja Selene Liput

PAMBIKALLIO JA SONJA SELENE YHTEISKEIKALLA HELSINGISSÄ LOKAKUUSSA

Pambikallio
on hurmannut suomenkielisellä psykedeliapopillaan heti ensijulkaisuistaan lähtien. Yhtye singahti indietaivaalle vuonna 2022 ja on rönsynnyt Pauliina Koivusaaren ja Lauri Kallion muodostamasta duosta viisihenkiseksi säkenöiväksi liveyhtyeeksi.

Uusia tuulia yhtyeen sointiin puhalsi keväällä 2024 julkaistu EP  ”Dekadentti / Florence”, jossa kuultiin house-ja discovaikutteisempaa äänimaailmaa. Yhtyeen toinen albumi, Parc de Pambi julkaistiin lokakuussa 2023 Helmi Levyjen toimesta. Parc de Pambi -albumi kasvatti yhtyeen musiikkia soinnillisesti aiempaa suuremmaksi jadramaattisemmaksi. Levyn tyylilaji ja viittaukset poukkoilevat vinhasti paikasta toiseen; tunnelma polveilee dramaattisen pompöösistä eteeriseen ajelehdintaan ja lapsellisesta riehakkuudesta toismaalliseen hurmokseen.

Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa maaliskuussa 2022. Pambikallio-albumi sai innostuneen vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Yhtye on nostettu mm. YleX Läpimurto 2022 -listaukseen ja ollut ehdolla niin Emma Gaalassa (2024), Indie Awardseissa (2022) kuin Femma-gaalassakin (2022).

Sonja Selenen musiikissa yhdistyvät iskelmä, rock ja maailmanmusiikki ainutlaatuisella tavalla. Tarinat sitovat kappaleet vieden kuulijan leikkisästi katsomaan ihmisyyttä pyrkimättä kaunisteluun. Sonja Selene luo musiikillaan pohjan, jonka äärelle voi pysähtyä kokemaan ihmisyyttä kokonaisvaltaisesti. Teksteissä nousee esille ihmissuhteiden kiemurat, itseksi kasvamisen haasteet, sekä käsitellään yhteiskunnassamme vallitsevaa puutteellista tasa-arvoa. Vaikeita teemoja värittävät ilo ja toivo. Musiikissa kuuluu omakohtaiset tarinat sekä juuret. Helmi Levyt julkaisee Sonja Selenen debyyttialbumin keväällä 2025.

Pambikallio

Sonja Selene

www.alimus.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumapaikalla veloitetaan eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovelta 20 €, jos jäljellä.

---
Esteettömyystiedot: 
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä, ota yhteys etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, ota yhteys etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Lisätietoa tilan esteettömyydestä voi lukea oheisesta linkistä: https://www.alimus.fi/alakulttuuritila-alimuksen-esteettomyys-ja-saavutettavuustiedot/

Myynti loppuu 26.10.2024 19:00.
Alakulttuuritila Alimus
Pengerkatu 11, 00530, Helsinki