EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.10.2021  /  Palman alue, Nummela  /  Vihti

Palma Art Night

Palma Art Night Liput

Vihdin kunnan kulttuuripalvelut järjestää Vihdin Nummelassa katutaidenäyttelyn Palma Art, sekä avajaistapahtuman Palma Art Night 9. päivä lokakuuta.

Nummelan keskustan tuntumassa sijaitsevan ja piakkoin purettavan Palman alueen kiinteistöihin sijoittuvaan näyttelyyn odotetaan muraaleja, maalauksia ja installaatioita useilta kotimaisilta taiteilijoilta. Lokakuun 9. päivän avajaisissa pimeää iltaa valaisevat häikäisevän valo- ja videotaiteen lisäksi vaihtoehtoisen pop-musiikin tämän hetken kärkinimet Ruusut, Jesse Markin, SOFA, Pekka Nisu, New Ro, Varvara ja Koisjärven Disko. Yhtyeiden ja artistien lisäksi yleisöä tanssittaa tapahtuma-alueella useita DJ:tä. Maukkaita mocktaileja, cocktaileja ja pienpanimotuotteita tapahtumassa tarjoilee Ned Kelly's.

Katutaidenäyttelyn taiteellisena tuottajana ja kuraattorina toimii aktiivisesti Suomen katutaidekentällä operoiva vihtiläinen taiteilija Salla Ikonen, jonka teoksia on viime aikoina saatu ihastella Nummelan Sepänpihan lisäksi Purkutaide -kollektiivin Taiteen kotitalo -näyttelyssä Keravalla, sekä Wasa Graffitilandiassa.

"Palman alue tarjoaa mahtavat puitteet erilaisille taideteoksille viimeisinä hetkinään. Talovanhukset saavat uuden ilmeen tunnettujen kotimaisten maalarien käsissä, ja Vihtiläiset pääsevät näkemään monipuolisen katutaidekokonaisuuden ennen purkua. Teosten tyylit vaihtelevat realismista graffitiin ja kuvituksellisempiin teoksiin, joten alueelta löytyy paljon mielenkiintoista katseltavaa. Ulkoteoksiin voi käydä tutustumassa täysin vapaasti itselleen sopivana aikana niiden valmistuttua." -Salla Ikonen

"Purkua odottavien rakennusten potentiaaliin taide- ja kulttuuritoimijoiden pelikenttänä tunnutaan tarttuvan yhä laajemmin ympäri Suomen, jota pidän erittäin ilahduttavana. Vihdissä näyttäisi nyt olevan tarjolla jännä kokonaisuus muodoltaan ja kooltaan toisistaan eroavia ulkoseiniä, joista taiteilijat kuraattori Salla Ikosen johdolla varmasti tekevät mielenkiintoisen taidekokonaisuuden syksylle. Odotan jo itsekin innolla maalaamaan pääsemistä", kertoo mm. Keravalla purkukiinteistöissä näyttelyitä vetävän Purkutaide-projektin taiteellinen johtaja Jouni "Psyke" Väänänen. Hän on myös yksi Palma Artin taiteilijoista.

Tapahtuman yhteistyökumppanina ja mahdollistajana toimii Palman alueen naapurissa majaansa pitävä nummelalainen kiertotalousyritys Globe Hope, jonka brändin filosofiaan purkuun menevistä taloista ja käytöstä poistetuista materiaaleista inspiroituva taide sopii enemmän kuin hyvin. Yritys on innoissaan mukana mahdollistamassa uudenlaista tapahtumakonseptia Vihdissä ja tuo myös mm. uusia tuotteita esittelevän pop up -kojun tapahtumaan.

”On mahtavaa, että Palman kiinteistöjä hyödynnetään katutaiteeseen ennen purkuaan. Meille on ilo olla tukemassa paikallista kulttuuritapahtumaa, joka sopii samalla omiin arvoihimme. Tapahtuman kävijät pääsevät kulttuurin ohella tutustumaan Globe Hopen kierrätysmateriaaleista valmistettaviin designtuotteisiin pop up -kojullamme”, kertoo Globe Hopen markkinointipäällikkö Marina Johansson

Tapahtuma on ikärajaton ja koronaturvallisuuden takaamiseksi tapahtumaan myydään rajoitettu määrä lippuja vain ennakkoon. Tapahtumavieraille suositellaan kasvomaskin käyttöä, sekä turvavälin pitämistä toisiin juhlijoihin.


Tapahtuman ja näyttelyn portit aukeavat 9. lokakuuta kello 15. Katutaidenäyttely on avajaisten jälkeen auki 24. lokakuuta asti ja näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy.

Facebook-tapahtuma

Instagram

www.vihti.fi/palma


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 15:00-23:00

Helsingin suunnasta saapuville tiedoksi:
Vainion Liikenne ajaa avajaispäivänä 9.10. kaksi tilausvuoroa tapahtuma-alueelta ja Nummelan keskustasta Helsinkiin Kamppiin tapahtuman jälkeen, joten Helsingistäkin kannattaa tulla Nummelaan bailaamaan!

Tapahtumalippua vilauttamalla pääset ilmaiseksi Kamppiin klo 23.20 (Vihdintie 30) ja klo 01.00 Nummelan Pisteenkaarelta (Piste E), jos vaikka haluat vielä piipahtaa Ned Kelly's -ravintolassa ennen kotiinpaluuta! Bussi ajaa vakiovuoron 280 reittiä ja matkalla on mahdollista jäädä pois pikavuoropysäkeillä.

Seuraa tapahtuman valmistumista Instagramissa: http://instagram.com/palmartnight

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Palman alue, Nummela
Vihdintie 30, 03400, Vihti