EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.3.2024  /  Ilokivi  /  Jyväskylä

Palehørse, Atlases

Palehørse, Atlases Liput

External on joutunut perumaan esiintymisensä sairaustapauksen vuoksi.

***

Lauantaina 2.3. Jyväskylän Ilokiveen saapuu kaksi raskaamman musiikin viestinviejää, kun genrerajoja kumartelematon Palehørse ja ihokarvoja nostattava Atlases valtaavat lauteet.

Musiikillinen kameleontti Palehørse on genrerajoista piittaamaton seikkailija, joka on pitänyt maailmanluokan materiaalillaan yhtyeen nimeä ihmisten huulilla jo pitkän aikaa. Ilokiveen supertaitava trio saapuu uuden "Hunting Grounds" -albumin tiimoilta.

Atlases otti kolmannella albumillaan "Between the day & I" irtioton alkuaikojen post metallista, terävöitti ilmaisuaan ja teki yhden kuluvan vuoden kiehtovimmista levyistä. Kolmeen laulajaan luottava Atlases toteuttaa vivahteikkaan ja tyylikkään musiikillisen vyörytyksensä ilman taustanauhoja.

Aikataulu:
20:00 ovet
22:00 Atlases
23:00 Palehørse

Facebook
Instagram


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.