EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.4.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Paleface

Paleface Liput

Suomiräpin pioneeri Paleface julkaisi tammikuun lopussa singlen ”Malmin ääni”, jolla vierailee Gracias. Kyseessä on toinen lohkaisu 24.3. julkaistavalta albumilta ”Autofiktio”. Albumi julkaistaan myös vinyylinä, jonka ennakkomyynti käynnistyy pian. Levyn ensimmäinen single ”Miehet ei itke” kuvasi miehistä vaikenemisen kulttuuria ja herätti runsaasti keskustelua miehen mallista.

Paleface on ollut viimeiset vuodet tuottelias sekä soolona että osana muita kokoonpanoja, mutta edellisestä Paleface-kokopitkästä ”Luova tuho” on kulunut jo yli kahdeksan vuotta. Tulevalla ”Autofiktio”- albumilla Paleface on entistäkin inhimillisempien aiheiden ja ihmiskohtaloiden äärellä. ”Malmin ääni” - kappale ottaa suurennuslasin alle lähiöelämän ja siihen liittyvät ennakkoasenteet: ”Biisi syntyi kevään ja kesän 2021 aikana, jolloin toteutimme Malmin seurakunnan toimeksiannosta ohjaaja
Pekka Keräsen kanssa samannimisen lyhytelokuvaprojektin. Haastattelimme ihmisiä ympäri Koillis-Helsingin lähiöitä. Näistä kohtaamisista syntyi kappaleen teksti.

Lyhäri löytyy Youtubesta.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 7.4.2023 16:00.