EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 28.11.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Kalevala elävänä tai kuolleena: Paleface + Suistamon Sähkö

Kalevala elävänä tai kuolleena: Paleface + Suistamon Sähkö Liput

HUOM! Juha Hurmeen johtama Kalevalan ydinfysiikka -kokoonpano on valitettavasti joutunut perumaan esityksensä. Kokoonpanon sijaan illan avaa vuoden 2019 Kalevala elävänä tai kuolleena -albumillakin mukana ollut Paleface, joka avaa setissään räpin ja kansanlaulun syvää yhteyttä ja suhdettaan runolauluun ja Kalevalaan. Lisätiedot alta.

Helsingissä suureen suosioon viime vuonna ampaissut Kalevala elävänä tai kuolleena -festivaali saapuu nyt Tampereelle ja G Livelabiin!

Kansalliseepoksemme innoittamassa illassa esiintyvät nykypäivän runolaulaja ja maamme suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuva Paleface sekä Suistamon Sähkö! Paleface korvaa klubi-illassa Juha Hurmeen johtaman Kalevalan ydinfysiikkaa -kokoonpanon, joka on valitettavasti joutunut perumaan esityksensä.

Paleface on tehnyt hienon uran kotimaisen rap-musiikin kulmakivenä ja on saanut työstään muun muassa vuoden 2016 Kulttuurirahaston palkinnon "nykyajan runonlausujana". Paleface oli mukana myös vuonna 2019 ilmestyneellä Kalevala elävänä tai kuolleena -albumilla. Erikoissoolosetissään Paleface avaa räpin ja kansanlaulun syvää yhteyttä ja suhdettaan runolauluun ja Kalevalaan.

Palefacen lisäksi iltaa tahdittaa etnoteknon sanansaattaja Suistamon Sähkö! Suistamon Sähkö on fuusioenergialaitos, jonka soinnista voit tunnistaa teknojalkaa vipattavaa jumputusta, maailmanmusiikkia sekä räppijulistusta. Häpeilemättömästi hanurista voimansa puristava yhtye on hakenut niin musiikillista kuin visuaalista inspiraatiota rajantakaisesta Karjalasta. Suosiotaan keikka keikalta kasvattava yhtye on julkaissut lyhyen toimintansa aikana kaksi albumia, puolenkymmentä huomiota herättänyttä musiikkivideota ja kiertänyt ahkerasti niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin vesillä.

Facebook
Instagram
Twitter

***

Suistamon Sähkö + Maria Kalaniemi & Eero Grundström -keikalle 28.4.2020 ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla 70 hengen yleisökapasiteetilla. Olemme järjestäneet pöytien tai pöytäryhmien välille metrin turvavälit. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin sinua noudattamaan ohjeistustamme:

 • Saapuminen tapahtumaan on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
 • Saavu ajoissa tapahtumaan, jotta vältyt jonottamiselta. Tapahtumien aikataulut löydät kunkin tilaisuuden yhteydestä G Livelabin nettisivuilta.
 • Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois. Maskeja on myös saatavilla lipunmyynnissä.
 • Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Henkilöstömme ohjaa sinut pöytään ja pois.
 • Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
 • Huomioi muut asiakkaat jonottaessasi sisään, wc-tiloihin ja baaritiskille. Muista turvavälit!
 • Jollet halua vastaanottaa narikkalappua, voi sen myös valokuvata.
 • Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
 • Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
 • Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
 • Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita. Asiakaspalvelijamme käyttävät maskeja tai kasvovisiireitä.