EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.9.2024  /  Ohjelmaravintola Maxim  /  Kuopio

Paleface

Paleface Liput

Paleface (Karri Miettinen) on yksi Suomen merkittävimmistä ja kansainvälisimmistä rap-artisteista sekä kotimaisen räppiskenen pioneereista. Hänen esikoisalbuminsa "The Pale Ontologist" (2001) lukeutuu kotimaisen hiphopin kulmakiviin ja herätti huomiota myös ulkomailla. Hittisinglet kuten ”Back to Square One” ja ”The Ultimate Jedi Mind Trick – Episode IV” toivat hänelle faneja yli genrerajojen.

Palefacen toinen albumi "Quarter Past" (2003) vakiinnutti hänen paikkansa Suomen musiikkigenren eturivissä. Vuonna 2010 julkaistu neljäs albumi "Helsinki–Shangri-La" oli ensimmäinen, jolla hän räppäsi suomeksi. Nimikkobiisin lisäksi Talonomistaja- ja Syntyny rellestää -kappaleista tunnettu albumi sai osakseen viiden ja neljän tähden levyarvioita, toi Palefacelle kolme Emma-palkintoa ja poiki Nordic Music Prize -ehdokkuuden. Hänen uusin albuminsa "Autofiktio" julkaistiin maaliskuussa 2023.

Palefacen musiikillinen osaaminen ja kantaaottavat tekstit ovat tuoneet hänelle lukuisia kunnianosoituksia, kuten vuonna 2016 myönnetyn Suomen kulttuurirahaston suuren kulttuuripalkinnon. Monipuolisena taiteilijana Paleface on kirjoittanut spoken word -runoutta, oopperaa ja musikaalia sekä toiminut kirjailijana, suomentajana ja tiskijukkana. Hänen laaja musiikin tuntemuksensa ja taitava sanankäyttönsä tekevät hänestä ainutlaatuisen hahmon suomalaisessa musiikkikentässä. Tänä keväänä Paleface oli mukana Tähdet, tähdet -ohjelmassa, ja hänen omaelämäkertansa ilmestyy ensi syksynä.

www.maximkuopio.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Maxim avautuu klo 15:00, ovet saliin avataan klo 19:00.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Lipun hinta nousee Tiketissä ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 15:00.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Myynti loppuu 13.9.2024 20:00.