EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.1.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Paleface & Jyväskylä Big Band

Paleface & Jyväskylä Big Band Liput

Räjähtävä show isolla soundilla! Paleface ja Jyväskylä Big Band tuovat G Livelabeihin tilaustyönä sovitetun kokonaisuuden, joka koostuu pääasiassa Palefacen todellisen läpimurtolevyn, genrerajat rikkoneen Helsinki–Shangri-Lan (2010) kappaleista. Luvassa on häikäisevä spektaakkeli, joka suorastaan pakottaa ylös tanssimaan tämän valtavan koneiston tahdissa.

Paleface (Karri Miettinen) on yksi maamme meritoituneimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista. Hänen esikoisalbuminsa The Pale Ontologist (2001) lukeutuu kotimaisen hiphopin kulmakiviin, ja Paleface on lukeutunut siitä lähtien suomiräpin arvostetuimpiin nimiin. Palefacen neljäs albumi Helsinki–Shangri-La oli ensimmäinen, jolla hän räppäsi suomeksi. Nimikkobiisin lisäksi Talonomistaja- ja Syntyny rellestää -kappaleista tunnettu albumi sai osakseen viiden ja neljän tähden levyarvioita, toi Palefacelle kolme Emma-palkintoa ja poiki Nordic Music Prize -ehdokkuuden.

Jyväskylä Big Band on yksi Suomen aktiivisimmista big bandeistä. Se on tehnyt yhteistyötä monien kansainvälisten solistien ja säveltäjien kanssa sekä toteuttanut poikkitaiteellisia produktioita. Omien konserttiensa lisäksi JBB on kiertänyt ahkerasti Suomen klubeja, konserttisaleja ja festivaaleja. Orkesterin kapellimestarina ja taiteellisena johtajana on toiminut vuodesta 1995 alkaen Ilkka Mäkitalo.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 14.1.2023 20:00.