EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.6.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Paleface: Helsinki – Shangri-La 10 vuotta (klo 21:00)

Paleface: Helsinki – Shangri-La 10 vuotta (klo 21:00) Liput

Maamme räppäreiden terävimpään kärkeen lukeutuva Paleface juhlistaa konsertissa kymmenvuotiasta Helsinki – Shangri-La -klassikkoalbumiaan. Platinaa myynyt ja vuoden 2011 Emma-gaalassa palkintoja kahminut Helsinki – Shangri-La oli Palefacen ensimmäinen suomenkielinen albumi jalavensi artistin ilmaisua protestiräpin ja suomalaisesta perinteestä ammentavan urbaanin folkin suuntaan. Kalpeanaaman taustalla G Livelabin lavalla nähdään eeppisistä livekeikoistaan tunnettu Räjähtävä Nyrkki -yhtye, joka kokoaa jälleen rivinsä tätä juhlakiertuetta varten.

Paleface - laulu, räpit ja kitara
Emil Luukkonen - koskettimet
Aki Haarala - kitara
Heikki Laine - basso
Jaska Lukkarinen - rummut
Tuukka ”Leijonamieli” Rihkola - levysoittimet

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus