EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.11.2018  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Pakkahuoneen Stand Up -show: Matti Patronen, Jape Grönroos, Fredi Lilius ja Tuula Kolehmainen

Pakkahuoneen Stand Up -show: Matti Patronen, Jape Grönroos, Fredi Lilius ja Tuula Kolehmainen Liput
Takaisin

Ladataan…

Pakkahuoneella paukahtaa! Koe vuoden hauskin ilta ja anna stand up -koomikoiden pidentää ikääsi jopa 20 vuodella. Ei enää silmäpusseja eikä roikkuvaa leukaa.

Nauru on tämän talven uusi hittituote. Sitä tarjoilevat Aalto-maljakoista stand up -komiikan tohtori Jape Grönroos, Espoon suurin maanomistaja (Tuttu TV:stä, Nelosen Stand Up, Siskonpeli, Ismo, Noin Viikon Uutiset ja Onnenpyörä), yli metrin pituinen ja hauskuudestaan monilla lavoilla ja metroasemilla tutuksi tullut helsinkiläinen leijonankesyttäjä Tuula Kolehmainen sekä stand upin ammattikoululainen Matti Patronen. Ei yhtään alle tyydyttävää todistuksessa! Matti tulee Oulusta jos ehtii junaan. (Kyllä, sama mies, joka voitti Naurun Tasapainon ja vaimon Napakympistä).

Iltaa isännöi nauruhermoja kutkuttava ja tunnelmaa taivaisiin kohottava komiikan Oscar-voittaja Fredi Lilius! Fredi on Tampereen oma poika ja vielä hauskempi talvella kuin kesällä. (Tuttu myös Nelosen Stand Upista ja Glorian karaokejonosta).

Tätä iltaa muistellaan vielä joulupöydässäkin. Varaa siis paikkasi heti paikalla ja voit rentoutua. Antaa muiden ostaa joululahjat ja tehdä kaalilaatikot. Olet tehnyt jo enemmän kuin oman osasi. Tervetuloa viihtymään!

Pikkujoulutunnelmissa kun ollaan, ikäraja on K-18.
Muutokset epätodennäköisiä, mutta mahdollisia. Ulkovaatteet ja varsinkin tiukat pipot jätetään eteispalveluun.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:30

Numeroimattomat istumapaikat.

Showtime 18:30. Esityksen kesto 1h 45min, sisältää väliajan.