EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22. - Su 23.10.2022  /  Hotelli Rantapuisto  /  Helsinki

Pakanalliset syysmessut 2022

Pakanalliset syysmessut 2022 Liput

Pakanalliset syysmessut – Pohjolan kansanperinnettä ja mytologiaa

Pakanalliset syysmessut täyttävät tänä vuonna koko Hotelli Rantapuiston! Messuilla on siis entistä enemmän ohjelmaa, työpajoja, myyjiä ja ennen kaikkea tilaa tavata muita. Pakanallisilta syysmessuilta on mahdollista saada tietoa kansanperinteistä, luonnonuskonnoista, pakanallisuuden suuntauksista ja siitä, miten ne tulevat esille nykypäivänä. Upeiden näytteilleasettajien lisäksi tapahtumassa on erilaisia informatiivisia luentoja, mielenkiintoisia työpajoja sekä mahdollisuus pakana-aiheiseen walk-in tatuointiin.

Pakanalliset syysmessut tuovat keskellemme suomalaista mytologiaa, wanhan kansan tapoja, haltiaväkeä, tabuja aiheita pakanallisista uskonnoista, iloisia kohtaamisia ja erikoisia löytöjä. Lisäksi tänä vuonna messuilla on Syysmessujen Alinen Kellariravintolassa ja Ylinen yläkerran juhlatilassa. Molemmat ovat K-18 ja niihin myydään liput erikseen.

Katso tarkempaa tietoa messuista, kuten aukioloajat, paikka ja lippujen hinnat www.pakanallisetmessut.fi

Onko sinulla kutsu yliseen vai aliseen, vai oletko maailmojen välissä kulkija?

Ylinen:
Ylinen, tuo jumalolentojen tyyssija. Nouse rappuset ylös kohti ylistä ja liity jumalalliseen loputtomaan juhlintaan. Vuorokauden ajan saat olla osa jumalaista näytelmää, kylpeä värivalossa, unohtaa maalliset murheet ja ottaa vastaan vapauttavan rytmillisen energian.

Alinen:
Alinen, tuo mustien olentojen ja vainajien tyyssija. Laskeudu rappuset alas kohti alista ja liity muiden outojen olentojen kanssa pimeään juhlintaan. Illan ajan saat olla rauhoittavan pimeyden syleilyssä, antautua hurmokselle ja nautinnolle, uskaltautua loitsujen ja rituaalien vietäväksi ja antaa paheiden viedä mennessään.

***

Facebook-tapahtumat:

Syysmessut
Ylinen
Alinen

www.pakanallisetmessut.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Lipputyypit:

LA Messulippu: Sisältää pääsyn messualueelle lauantaina 22.10. klo 11-19.

LA Alinen (K-18): Kellariravintolassa lauantaina 22.10. klo 19:30-01:00. Ei sisällä varsinaisia messuja!

SU Messulippu: Sisältää pääsyn messualueelle sunnuntaina 23.10. klo 11-17.

2 PÄIVÄÄ Messulippu: Sisältää pääsyn messualueelle molempina päivinä.

2 PÄIVÄÄ Messulippu + Ylinen (K-18): Ylinen (K-18) 22.10 klo 15.00 - 23.10 klo 15 yläkerran juhlatilassa. Sisältää myös koko viikonlopun messulipun.


***

Ilmainen sisäänpääsy 16 vuotiaille ja sitä nuoremmille.

Liikuntaesteiset ja heidän avustajat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Hotelli Rantapuisto
Furuborginkatu 3, 00980, Helsinki