EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12. - Su 13.10.2024  /  Dipoli  /  Espoo

Pakanafestarit

Pakanafestarit Liput

Te kerroitte, me kuuntelimme! Pakanalliset syysmessut on jatkossa Pakanafestarit– Pohjolan kansanperinnettä ja mytologiaa

Suuren kysynnän ja asiakasmäärän kasvun vuoksi, on ilomme ilmoittaa teille, että siirrymme uusiin upeisiin tiloihin Helsingin ja Espoon rajalle Dipoliin. Sinne on erinomaiset liikenneyhteydet sekä runsaammat pysäköintimahdollisuudet.

Tulemme säilyttämään tapahtumamme syvimmän olemuksen myös uusissa tiloissa. Dipolin tilat mahdollistavat kävijälle aidon Pakanafestareiden tunnelman ja muuntautumiskykyisemmän kokonaisuuden.

Pakanafestareilta on mahdollista saada tietoa kansanperinteistä, luonnonuskonnoista, pakanallisuuden suuntauksista ja siitä, miten ne tulevat esille nykypäivänä. Jatkossa tapahtumassa on enemmän tilaa niin asiakkaille kuin näytteilleasettajillekin, jonka lisäksi esteettömyys on paremmin huomioitu.

Upeiden näytteilleasettajien lisäksi tapahtumassa on erilaisia informatiivisia luentoja, mielenkiintoisia työpajoja sekä mahdollisuus vaikkapa pakana-aiheiseen walk-in tatuointiin.

Pakanafestarit tuovat keskellemme pohjolan mytologiaa, wanhan kansan tapoja, haltiaväkeä, tabuja aiheita pakanallisista uskonnoista, iloisia kohtaamisia ja erikoisia löytöjä.

Suuret salit esiintymislavoineen luovat paremmat puitteet luennoille, musiikki-, tanssi- ja muille esityksille sekä useat muut tilat monipuolisemman työpajatarjonnan.

Dipolin tiloissa on ravintolapalvelut anniskeluoikeuksineen ja välittömästä läheisyydestä löydät runsaasti erilaisia majoitusmahdollisuuksia.

Aukioloajat:

lipuntarkastus Dipolin ovella klo 10:00 alkaen

Lauantai 12.10. klo 11:00-00:00
Sunnuntai 13.10. klo 11:00-17:00

Instagram

www.pakanafestarit.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Dipoli
Otakaari 24, Espoo