EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.5.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Päkä + MC Koo

Päkä + MC Koo Liput

Suomen suosituimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuvasta Gaselleista tuttu Päkä julkaisi syksyllä ensimmäisen sooloalbuminsa PME:n kautta. Menestysalbumi-nimisen levyn tuottajat ovat DJ Arsi (Loost Koos) ja Visa Mäkinen (Aivovuoto).

”Levyn teema on menestys. Meidän yhteiskunnassa toistuu narratiivi, jossa ammatillinen menestys on synonyymi onnellisuudelle. Niin mäkin opin ajattelemaan. Menestystä jahdataan ja jos sitä sitten lopulta saadaan niin ollaan pettyneitä, kun ei se ulkoinen hyväksyntä tai taloudellinen menestys ratkonutkaan meidän ongelmia ja se sama levottomuus on edelleen läsnä”, Päkä eli Pekka Salminen kuvailee.

”Menestysalbumi on henkilökohtainen, raa’an rehellinen ja Gasellien tavoin elämänmakuisuudessaan samaistuttava kokonaisuus.” – Mirko Siikaluoma, Soundi

MC Koo on helsinkiläinen räppäri, joka on tehnyt musiikkia jo 14 vuoden ajan. Debyyttialbumi Koon maailma ilmestyi 2017, ja singlenä julkaistut Kuuma mimmi ja Kolamies ovat nauttineet striimisuosiosta. Viime vuonna MC Koo julkaisi singlet Hima ja Unelmii, jotka ovat Äänet käskee -duon tuottamia. Ahkerasti keikkailevan MC Koon livekokoonpanoon kuuluvat lisäksi solisti Lilli Aro ja DJ/tuplaaja Lossi T.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 26.5.2023 20:00.