EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.6.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Päättärit @ Tavastia-klubi

Päättärit @ Tavastia-klubi Liput

Päättärit @ Tavastia-klubi


Kesäloma häämöttää jo! Tervetuloa Tavastia-klubille 1.6.2024 Helsingin kovimpiin päättäribileisiin! GrandfestCrew ja AfterDark Events järjestää jälleen unohtumattomat juhlat, joista et halua jäädä paitsi! Tarjolla paras päättäjäistunnelma sekä DJ!  Ilta alkaa klo 22 ja jatkuu klo 04 asti. Tervetuloa kaikille aina valmistuvista vielä koulua jatkaville! 

Nappaa lippusi pian, sillä ne loppuvat nopeasti‼️

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Saattaja veloituksetta.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 1.6.2024 22:00.