EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.10.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Päät + Rosita Luu

Päät + Rosita Luu Liput

Uuden aallon kuumuudessa syntynyt, 80-luvulla hehkunut, 1992 omille teilleen viilentynyt rock- ja popmusiikin sivupolkujen etsijä toi suomalaiseen maisemaan itsetutkiskelua, elokuvallisuutta, jylhiä atmosfäärejä, sämplejä ja sähköisiä rytmejä. Uteliaisuus, uuden etsiminen ja muutos oli bändin liikkeelle paneva voima.

Päät
julkaisi neljä albumia aktiiviaikanaan: Onnenhetkiä (1982), Pitkä marssi (1985), Bali (1987) ja Lumottu planeetta (1991).

Pitkäperjantaina 2023 yhtye julkaisi kolmen biisin EP:n. Luuranko vie syvälle syrjityn sydämen kaihoon ja itsetutkiskeluun. Jotain kaunista etsii menneisyyden ja tulevaisuuden risteyksessä elämän voimaa. Pilveenpiirtäjä nousee ilmaan kahden polariteetin jännitteissä. PÄÄT-EP esittelee loppukesästä julkaistavan PÄÄT-albumin moni-ilmeistä mosaiikkia.

Päät ovat:
Joel Kairo – laulu, taustalaulu, kitara
Kimmo Kajasto - basso, kosketinsoittimet, ohjelmoin­ti ja videot
Wemppa Koivumäki – kosketinsoittimet, ohjelmointi, taustalaulu
Mitro – rummut, kosketinsoittimet, ohjelmointi, taustalaulu

Illan avaa duona esiintyvä Rosita Luu! Rosita Luu on monipuolinen artisti, jonka albumeilla on kuultu kaikuja niin glam rockista, popista, elektronisesta musiikista, soulista, jazzista kuin kantristakin. Monipuolisuus ja uteliaisuus lauluntekijänä onkin yksi artistin tavaramerkeistä sanoituksien lisäksi. Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 20 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Konsertti on ikärajaton.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 13.10.2023 20:00.