EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.9.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Päät, Elsi Sloan

Päät, Elsi Sloan Liput

Päät julkaisi uutta musiikkia ja saapuu Tavastia-klubille syyskuussa!

Uuden Päät-albumin musiikissa soi elämänhalu, itsetutkistelu, omien rajojen rikkominen, iän ja elämän muutostilat, ihonalaiset arvet, lohtu, armo, kiitollisuus. Nimi [re:] PÄÄT resonoi menneeseen ja nykyisyyteen, tulevaan ja uusiutumiseen.

Kuka olin, olen ja voisin olla? Onko minulla unelmia? Miltä tuntuu, kun mielentilat vaihtelevat ja herää uniensa surrealistisiin näkyihin, piilossa väijyviin pelkoihin, maailman muutostiloihin, mutta väreilee toivon kangastuksia? Miltä tuntuu olla ulkopuolinen? Onko mieli lukittu oletettuun kehoon, jossa syntyy? Miltä tuntuu hypätä tuntemattomaan, kun aika pysähtyy hetkeksi ja mustavalkoinen muuttuu väreiksi?

Juhlistaakseen monimuotoisuutta, identiteetin vapautta, sateenkaaren värejä ja Pride-tapahtumaa Päät feat. Mira Luoti julkaisivat singlen "Kirkasta ilmaa" juhannusaattona 2023.

Aihepiiri on bändille läheinen ja tärkeä. Päät solisti Joel Kairo on myös sateenkaari-isä ja -isoisä.

”Haluamme olla mukana luomassa ilmapiiriä, missä me, lapsemme ja lapsenlapsemme saavat hengittää ja kasvaa ehjiksi ja suvaitsevaisiksi ihmisiksi kannustavassa kulttuurissa.” Uuden aallon kuumuudessa syntynyt, 80-luvulla hehkunut, vuonna 1992 omille teilleen viilentynyt rock- ja popmusiikin modernisti toi suomalaiseen musiikkimaisemaan itsetutkistelua, jylhiä atmosfäärejä, sämplejä ja sähköisiä rytmejä. Uteliaisuudesta, uuden etsimisestä ja muutoksesta tuli bändin moottori. Päät julkaisi neljä albumia, jotka kaikki olivat eri kokoonpanojen luovuuden helmiä: Onnenhetkiä (1982), Pitkä marssi (1985), Bali (1987), Lumottu planeetta (1991).

2020 koronapandemia lukitsi maailman, mutta sisäinen syke ei vaimentunut. Musiikki on olemassaoloa, elämän virtaavaa energiaa. Sen kautta voi tutkia kuka on. Päät olivat pullollaan uusia ideoita. Musiikki sai nykypäivän kasteen, jossa soi myös menneisyys.

Syksyllä 2023 Päät nähdään keikoilla, mukana myös kitaristi Jay Havanna.


Illan avaa Elsi Sloan. Laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja aktivisti Elsi Sloan nousi viime syksynä vauhdilla suuremman yleisön tietoisuuteen ranskalais-suomalaisen Sydänpeto-elokuvan pääroolin ja sen ranskankielisen tunnuskappaleen myötä. Monipuolisella debyytillään Pakko Muuttua ympäristöään laaja-alaisesti havainnoiva ja kantaa ottava lyyrikko yhdistelee pop-musiikkiinsa elementtejä muun muassa rapistä, folkista, spoken wordista ja taiderockista. Notkea queer-muusikko on valovoimainen ja improvisaation kautta hengittävä esiintyjä.

Elsi esittelee Päät-yhtyeen lämmittelijänä uuden kasvaneen kokoonpanonsa:

Elsi Sloan, laulu, ukulele
Saara Mänttäri, basso,
Vilho Louhivuori, rummut

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .