EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 25.1.2019  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Pää Kii, The Handshake, Wrestling, Death by Snoo Snoo

Pää Kii, The Handshake, Wrestling, Death by Snoo Snoo Liput

Ladataan…

2010-luvun suuri suomalainen punkorkesteri Pää Kii on luonut nahkansa. Kakkahätä-77/Heartburns-veteraani Teemu Bergmanin ympärille kasautunut orkesteri koostuu nykyään basisti Vekku Vartiaisesta (myös Anal
Thunder), kitaristi Antti Leppäniemestä (Lapinpolthajat, Grooves of Fury, ex-Heartburns) ja rumpali Heikki Laaksomiehestä. Bändin lokakuussa julkaistu kakkoslevy 'Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan' on kerännyt ylistäviä arvioita (Soundi 5/5, Rumba 8,6/10). Bergman on tehnyt jälleen nipun loistavia ja toinen toistaan tarttuvampia punkkappaleita, joiden tuotannosta vastaa edellisen levyn tapaan yhtyeen ex-kitaristi Lauri Eloranta yhdessä bändin kanssa.

Julkaisukiertueen pohjoisin etappi on Oulun Ykän pub, jossa Pää Kii esiintyy perjantaina 25. tammikuuta. Illan ohjelmassa on mukana myös kolme lahjomattomam lahjakasta lämmittelijää. Eeppisen melodista punk rockia ajoittain suorastaan springsteeniaanisella otteella veivaava The Handshake, debyytti-LP:nsä vastikään julkaissut speed/thrash/heavy metal-orkesteri Wrestling ja melodisesta punkista pop-ilmaisun kautta hardcoreen asti musiikkiaan venyttävä Death by Snoo Snoo tekevät tästä illasta täydellisen tipattoman tammikuun tuhoajan!  

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 21:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Toppila Klubi
Kapteenintie 24, 90520, Toppila Klubi