EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.11.2019  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

Pää Kii + Pojat

Pää Kii + Pojat Liput

Konepaja-salissa pauhaa marraskuussa punk: kotimaisen punkin kirkkaimpiin nimiin kuuluva Pää Kii ja legendaarinen ramopunk-yhtye Pojat ja keikalle Vallilaan

Helsingin Vallilaan elokuun lopulla auenneessa Konepaja-salissa päästään nauttimaan punkin pauhusta kahden bändin voimin perjantaina 8. marraskuuta, kun viimeksi syyskuun alussa pääkaupunkiseudulla esiintynyt Pää Kii nousee ensi kertaa uuden urbaanin tapahtumapaikan lavalle. Mukana Konepaja-salin keikalla on myös ramopunkkia veivaava Pojat, joka aktivoituu uudelleen yli vuoden mittaisen keikkatauon jälkeen.

2010-luvun suuri suomalainen punkorkesteri Pää Kii on luonut nahkansa. Kakkahätä77/Heartburns-veteraani Teemu Bergmanin ympärille kasautunut orkesteri koostuu nykyään basisti Vekku Vartiaisesta (myös Anal Thunder), kitaristi Antti Leppäniemestä (Lapinpolthajat, Grooves of Fury, ex-Heartburns) ja rumpali Heikki Laaksomiehestä. Pojat- yhyeessä vaikuttavat tätä nykyä Miika Söderholm (Ypö-Viis), Raipe Laine, Timo Tolppa ja Mikko Holmström.

Pää Kii -yhtyeen keikoilla tuvat ovat olleet turvoksissa niin Nosturissa, Korjaamolla, Tavastialla kuin Helsingin jäähallissakin - liput kannattaa siis hankkia pian, jotta ei jää ilman!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

20:00 Ovet
21:30 Pojat

22:45 Pää kii

Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki