EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 13.3.2020  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Pää Kii, Nyrkkitappelu, Pensalenkkarit, Kehonrakentajat

Pää Kii, Nyrkkitappelu, Pensalenkkarit, Kehonrakentajat Liput

ISOLLA NYRKILLÄ NAAMAAN! - NYRKKITAPPELU PALAA!

Nyrkkitappelun single Kolme tölkkiä Lidlin kassissa auttaa maltillisessa talouden hallinnassa.

Tamperelaiselta punkrock-yhtye Nyrkkitappelulta julkaistiin topakka single Kolme tölkkiä Lidlin kassissa. Vakaata talouden hallintaa käsittelevä Nyrkkis-biisi on ensimmäinen sinkku helmikuussa julkaistavalta pitkäsoitolta. Ytimekäs pussikaljasingle antaa osuvan ensivaikutelman tulevan levyn meiningistä, jolla muija maksaa, piuha on rikki ja parkkiksella alkaa vääntyneestä mummopyörästä välitön nyrkkitappelu.

Vuonna 2010 perustetun tamperelaisen Nyrkkitappelun aikaisemmat julkaisut Voi pyhä äiti, nyt mennään -ep sekä pitkäsoitot Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Nyrkkitappelu Rocks, Haluan olla rocktähti ja saada paljon naisia ja Mitä saisi olla? ovat soineet radioissa, saaneet musiikkimedioissa ylistäviä viiden tähden arvioita, kuten myös vihaisia kritiikkejä.

Helmikuussa julkaistavan Isosta nyrkistä naamaan -albumin on äänittänyt tuottajalegenda Jani Viitanen ja levyn julkaisee Stupido Records.

Albumin julkaisun jälkeen viihdyttävistä ja energisistä live-vedoistaan tunnettu Nyrkkitappelu lähtee kattavalle julkkarikiertueelle ja nähdään Seinäjoella perjantaina 13.3.2020 yhdessä Pää Kii, Pensalenkkarit ja Kehonrakentajat yhtyeiden kanssa.

 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

20.00 Ovet
20.30 Kehonrakentajat
21.15 Pensalenkkarit
22.15 Nyrkkitappelu
00.00 Pää Kii